Göğüste damar sertliği.. Nolur yardım edin.!

uykusuzgibi

Sabretmek için sabır ver Rabbim...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
372
177
53
Konuyu umarım doğru yere açmışımdır. Bayanlar lütfen yardımcı olun. 7.5 aylık kızım var emziriyorum. Normalde aylardir sutyen takmiyorum emzik yüzünden. Geçen gün annemlere giderken taktım. Takmaz olaydim :(... Şöyle anlatayim ben sabah uyanınca kızımı doyuruyorum tek göğüsle komple. Sonra kızım tekrar uyuyo öğleye kadar. Öğleden sonra diğer göğsümü veriyodum. O gün erkenden anneme giderken karnını doyurdum oraya gidince uyudu kalkınca sol göğsümü verdim baktım göğüs damarlarim patlamaya dönmüş. Sutyeni sucladim neyse ikinci öğün olarak ama emzirmeye başlar baslamaz canımın acisi giderek arttı. Sabır diyerek bekledim doymasini ama emmesi bittikten sonra kahverengi bölgedeki damarlar toplanmis ve çok aciyordu. Masaj yapa yapa dün geçti çok şükür dedim ama biraz önce emzirdim yine aynı acı başladı. 10 saniyede 1 aciyo damarlara dokunuyorm ıçerde ufak bi toparlak var. Sanırım sutyen süt bezlerinin bazisini baskıdan tıkadı. Kusura bakmayın uzun oldu biraz. Ne yapmam lazım çok acı agri var...

Back