Arkadaşlar bebeğim emdikten sonra göğsümde dayanılmaz ağrı, sancı oluyor,bebeğim henüz tutmada zorlanıyor bu yüzden çok terliyorum acaba üşütmüş olabilirmiyim bilmiyorum,aynı sorunu yaşayan arkadaş varmı bir önerisi olan varmı ağrıya dayanamıyorum.
merhaba selege
ben de emzirirken sırtımdan ateş basıyo ve terliyorum.Bu normal.Vücut süt üretimine geçiyo ve tahminimce yağ yakıyo.Bu da bizi terletiyor.ağrıya gelince çok dikkatli ol.bebeğin göğüs ucunu tutuyordur kahverengi bölgenin tamamını almıyordur.O bölgenin tamamını ver yoksa cok sıkıntı çekersin.
bak cnm.bu çok ciddi bi konu.benim bu 2. çocuğum.ilkinde sorun yaşamadım.Ama bu premature doğdu 2 kiloyken eve geldi.küçüktür tutamaz diye ucunu tutmasına ses etmedim derken tarifi imkansız bi yara oldu.Yara mikrop kaptı acıdan bebeğimi ii emziremedim 1*2 gün ve sonunda mastit oldum.seni korkutmak istemem ama şimdi memeyi ağzına zorla sokuyorum gerekirse ağlatıp biraz bekleyip kavratıyorum.Benim yaşadığım sıkıntıyı kimse yaşamasın istiyorum.son olarak o kahverengi bölgeyi sen vermezsen o asla tutmak istemez.tutsaydı baştan tutardı sen zorla ver canım.
terleme bendede çok oluyo oğlum üçbuçuk aylık ama hala terlerim ağrı sadece göğüslerim çok dolduğu zaman oluyo zorla emziriyorum göğsümü bitirmiyor iki çekiyo bırakıyo