Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüslerrim küçük

E

EU1

Ziyaretçi
18 yaşındaym 19 olcam3 4 aya kadar ama goguslerim çok küçük . ilk çıkmaya başladıı zamanlarda istemydm küçükken utanydm :eek: o yusden annemde küçük olsun dye orta 1 de sutyen taktrmaya başladı galbaa ondan buumedi :1no2: zaten bayaaadırda buumuyo ne onerirsins bana? senağlama bi kaç gundur efde sutyen takmıyorum belki buurler diye ama bu seferde sarkmasından korkuyorum :teselli: fikirlerinise ihtyacım farrrra.s.

18 yaşındaym 19 olcam3 4 aya kadar ama goguslerim çok küçük . ilk çıkmaya başladıı zamanlarda istemydm küçükken utanydm :eek: o yusden annemde küçük olsun dye orta 1 de sutyen taktrmaya başladı galbaa ondan buumedi :1no2: zaten bayaaadırda buumuyo ne onerirsins bana? senağlama bi kaç gundur efde sutyen takmıyorum belki buurler diye ama bu seferde sarkmasından korkuyorum :teselli: fikirlerinise ihtyacım farrrra.s.

Canım öncelikle gerçekten çok özensiz bir Türkçe ile mesaj yazmışsın, bu tarz yazışmalar bizim insanlarımıza yakışmıyor bir ülke hakimiyetini önce dilinden kaybetmeye başlar derler.Dikkat edelim,dilimize sahip çıkalım, düşmanlara gün doğmasın.

Gelelim göğüs problemine, göğüslerinin küçük olmasının sütyen takmak ile alakası yok canım, bu yalnızca hormonal gelişme ile alakalı bir şey, taksanda takmasanda aynı boyutta olacaktı o yüzden kafanı takma.Forumda açılmış bir çok konu var, sana tavsiyem ilk olarak biraz kol ve göğüs çalışman olacak çünkü kaslar şişmeye başladığında göğüsler otomatikman daha büyük görünüyor.Evde ağırlıların varsa onlarla yoksa 1 litrelik su şişleri ile çalış, sanırım nasıl çalışacağını biliyorsundur ama kısaca üzerinden geçelim.

kollarını öne doğru dik bir şekilde uzat daha sonra kolları yanlara doğru aç, eğer bu hareketi 20 kereden 3 set yani 60 kere yaparsan bir haftada işe yaramaya başladığını göreceksin.Bunun dışında sana şunu kullan bunu kullan diyemem, forumda bir çok başlık var sen içine en sineni seç ve yapmaya başla ve masaj yapmayı sakın ihmal etme canım.Ben 27 yaşındayım ama benim bile göğüslerim gayet büyüdü o yüzden kafana takma :)Başarılar

Son düzenleme:
X