kızlar gögüslerimi sagmaya başladım sol gögüsden iyi süt geliyor ama sagdan çok az ama oglum ikisinide emiyor ama solu daha seviyor istiyor sagı istemediği zamanda oluyor sizlerin nasıl
canım benim sol göğsüm daha az doluyor.50 ml anca çıkıyor sağınca.sağ göğsüm ise şelale gibi maşalllah.yapısal birşeymiş dr um dedi.kızımda öğrendi.acıktığında sağı uykusu gelince solu alıyor akıllı bıdığım benim.tek memeyle besliyorum yavrumu Allahıma şükür daha mama almadı hiç ve gelişimi sınırın üstünde.demek ki sütüm yaradı.bi de dondurucuda 3 kilo minik poşetlerde sütüm var.dr umuz mamasını hazırlamakta işimize yarayacak ilerde saklamaya devam dedi.Allah herkesin sütünü benim gibi bol bol bol etsin :teytey:
benim de sağ göğsümden daha fazla geliyo süt.sol o kadar değil.oğlum ilk zamanlarda yutmakta zorlanıyodu istemiyodu.şimdi büyüdü yavrum çok güzel emiyo.zaten hamileyken de sağ göğsümden azar azar süt gelirdi...
sag gögsüm kuruyacak diye korkuyom ondan fazla gelmediği için pek istemiyor bu gece agladı almadı solu verdim hemen aldı sürekli solu verdiğim için fazla belki makineyle sagı sagıyorum ama oglum daha güçlü emiyor saga saga ucu acıyoır ama lashion kremi süper tavsiye ederim silmeden bebek emebiliyor