Göğüsleriniz kaç beden büyüdü

Destekli 75 beden buyuk gelirdi yeni evlendigimde kizimi dogurdugumda desteksiz 80 takiyordum simdi ogluma hamileyim desteksiz 80 kucuk geliyo utaniyorum valla :)

Canım benimki beden büyümedi aynı kullanıyorum ama taş gibi oldu daha yuvarlak ve sertleşti. Üst kısmına doğru toplaştı :KK70:

80 bedenden utananlar, ben ne yapayım yahu? İnsan içine mi çıkmayayım artık? :KK53: Normalde zaten 85 giyiyordum. Hamile kaldım, ilk ay 90'a fırladı, şuan 90'dan taşıyor, hafta sonu gidip 95 beden çamaşır deneyip, alacağım. Artık işi dalgaya vurdum, bu gidişle doğumdan sonra birer bebek arabası da onlara alacağız diyorum eşime. :63:

90 bedenim zaten daha yeni öğrendim hamile olduğumu 5. hafta şimdiden hassaslaştı nereye varacak bilmiyorum:KK42:

ben bayan goyus diye anilicam sanirim.. zaten buyuktu 5 hafta hamilelikte iyice buyuduler.. artik 9 ay sonra merhaba goyus diyecekler bende arkadan selam cakarim heralde:KK31:

Göğüslerim büyümedi ama sadece dolgunlaştı diyebilirim şuan , bakarken bir kere göğsümde kitleler var diye doktora gitmiştim kesin ur oldu diye sonra doktor üst bezlerin dolmuş diyip gülmüştü şuan da da aynı o durumda eskisi gibi bariz bi yerde değil genel olarak içleri dolu dolu oldu