- 19 Kasım 2013
- 245
- 49
-
- Konu Sahibi tazegelin5
daha 8 haftalık hamileyim göğüslerim benden ayrı bir dünya oldu ama bu hiç hoşuma gitmiyorKizlar eskiden en dar ayarda full destek 80 beden takardim yine dolmazdisimdi desteksiz en bolda.80.dar gelir oldu =D gecen ayanaya bakinca korktum resmen halimden annem.diyorki bebegin kafasi memenden küçük olucak =D daha 16 haftalik hamileyim omrumde boyle.memis görmedim =D
Sakin.badem yagi kullanma killandirdi göbeğimi ben zeytinyagindan memnnumbenim de öyle kızlar destekli 80 büyük gelirdi şimdi desteksiz 85 tam oluyorayrıca göğüslerimin büyümesi nedeniyle çatlaklarım da oluşmaya başladı 19. haftadan itibaren. doktorla konuştum çatlaklar için daha erkendi falan dedi canımı sıktı demekki daha doğuma kadar neler neler olacak çatlak kremi kullanıyorum ama olan oldu artık zaten pek engellediğini de sanmıyorum.
Dogum yaptıktan sonra sut dolmasiyla mecbur büyüyecek =)Benim de sizden tam tersi oldu pek bi büyüme olmadi nedense :)
badem yağını ben de bıraktım küçük küçük sivilce gibi şeyler çıkarttı kaşındırdı tüylenme zaten kullanmadan önce de vardı o hormonlarla alakalı ona bişi diyemem.Sakin.badem yagi kullanma killandirdi göbeğimi ben zeytinyagindan memnnum
çok güldüm ya çok yaşayın emiii benim 1 çocugum var kilo hiç almadım hala aynıyım ama 75 beden dolduramayan ben şimdisini söylemek bile istemiyorumKizlar eskiden en dar ayarda full destek 80 beden takardim yine dolmazdisimdi desteksiz en bolda.80.dar gelir oldu =D gecen ayanaya bakinca korktum resmen halimden annem.diyorki bebegin kafasi memenden küçük olucak =D daha 16 haftalik hamileyim omrumde boyle.memis görmedim =D
Benimde öylee pek fark yok gibi yani göze carpacak kadar :)Benim de sizden tam tersi oldu pek bi büyüme olmadi nedense :)
Sizma zeytinyagindan sasmam bana badka hicbirseu yaramadi badem yagi falanda hikaye killandirmaktan başka birseye yaramiyorbenim de öyle kızlar destekli 80 büyük gelirdi şimdi desteksiz 85 tam oluyorayrıca göğüslerimin büyümesi nedeniyle çatlaklarım da oluşmaya başladı 19. haftadan itibaren. doktorla konuştum çatlaklar için daha erkendi falan dedi canımı sıktı demekki daha doğuma kadar neler neler olacak çatlak kremi kullanıyorum ama olan oldu artık zaten pek engellediğini de sanmıyorum.
Kiz tatlimgöğüsleri fazlasıyla büyüyen hamileler bebeğinizin cinsiyeti ne acabaa
Benimde kızmışKiz tatlim