Göğüsleriniz kaç beden büyüdü

tazegelin5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
245
49
Kizlar eskiden en dar ayarda full destek 80 beden takardim yine dolmazdi simdi desteksiz en bolda.80.dar gelir oldu =D gecen ayanaya bakinca korktum resmen halimden annem.diyorki bebegin kafasi memenden küçük olucak =D daha 16 haftalik hamileyim omrumde boyle.memis görmedim =D

daha 8 haftalık hamileyim göğüslerim benden ayrı bir dünya oldu ama bu hiç hoşuma gitmiyor daha şimdiden böyleyse 9 ay boyunca neler olacak ve kilolu gösteriyor beni

benim de öyle kızlar destekli 80 büyük gelirdi şimdi desteksiz 85 tam oluyor ayrıca göğüslerimin büyümesi nedeniyle çatlaklarım da oluşmaya başladı 19. haftadan itibaren. doktorla konuştum çatlaklar için daha erkendi falan dedi canımı sıktı demekki daha doğuma kadar neler neler olacak çatlak kremi kullanıyorum ama olan oldu artık zaten pek engellediğini de sanmıyorum.

Sakin.badem yagi kullanma killandirdi göbeğimi ben zeytinyagindan memnnum

Sakin.badem yagi kullanma killandirdi göbeğimi ben zeytinyagindan memnnum
badem yağını ben de bıraktım küçük küçük sivilce gibi şeyler çıkarttı kaşındırdı tüylenme zaten kullanmadan önce de vardı o hormonlarla alakalı ona bişi diyemem.

benim on beden büyümüştür ölçmedim ama ilk gögsüm büyüdü büyümeye de devam etti 5 aya giricem dogurana kdr büyürmü daha bilemiyorum. büyümez inşallah daha da.

çok güldüm ya çok yaşayın emiii benim 1 çocugum var kilo hiç almadım hala aynıyım ama 75 beden dolduramayan ben şimdisini söylemek bile istemiyorum

göğüsleri fazlasıyla büyüyen hamileler bebeğinizin cinsiyeti ne acabaa

90 bedendi goguslrrim hamile kalmadan once simde daha 3 aylik hamileyim cok buyudulrr ve boynumu agritiyor

Arkadaşlar,

göğüsleriniz hangi haftalarda büyümeye başladı? Ayrıca sızı ve ağrı hangi haftalarda başladı?

ayyy yanlız degılmısım aynı seylerı b en de dusunuyrm sımdı boyleyse son aylarda patlar zannımca

Bende hiç büyüme yom tam tersi küçülmüş gibi ama yakın bir arkadaşım bende sonra kaldı ama oun büyüdü kişiye göre değişiuor sanırım

Sizma zeytinyagindan sasmam bana badka hicbirseu yaramadi badem yagi falanda hikaye killandirmaktan başka birseye yaramiyor