Yaşım 17. Normalde güğüslerimin en az 75 i doldurması gerekir çünkü kilom 45 boyum 1.69.Dışardan görenler vücudumun cidden güzel olduğunu zannediyorlar özellikle erkek arkadaşım.Boyum kilom gayet iyi kalçalarım bacaklarım da iyi şükürler olsun.Fakat göğüslerim 75 i doldurmuyor dümdüzzz....Annemle bu konuyu konustum ama sağlık konusunda takıntılı olduğu için kreme bitkilere ilaçlara izin vermiyor.2 sene öncede söyledim zamanla büyür dediler ama büyümüyor işte anneminkiler gayet iyi ama 3 çocuk annesi.Ablamların ki gayet iyi biri 80 diğeri 85 kullanıyor...Doktora gideceğim fakat annem doğum kontrol hapları verir onlarda zararlı oluyor kansere neden oluyor vs dedi korktum istemedim sizce ne yapmalıyım masaj yapıyorum aklıma geldikçe acaba düzenli yapsam sürekli yapsam büyürler mi ki? Buzla masajı denedim bi ara işe yarar gibi hissettim sonra eski hallerine döndüğünü falan görüyorum hevesim kaçıyor.Arkadaşmın ki 90 yaa çok utanıyorum yaz da yaklaşıyor birde okulun yüzme dersleri başlayacak ben nasıl bikini mayo giyeceğim hele erkek arkadaşımın yanında çok utanırım yardım edin şu çaresiz ergene çok az bir zamanım kaldı nasıl büyütebilirim hadi büyütmeyi geçtim az çok dolgunlaşsalar bile göbek atacağım vallahi Lütfen yardım edin ablalarım cidden büyük sevaba gireceksiniz şimdiden çok teşekkürler