Göğüslerimi büyüttüreceğim; peki ama kime?

pinkshiny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
23
0
Kızlar merhaba:)
Göğüs büyüttürme ameliyatını en iyi yapan doktor sizce kimdir?(ist.da) tecrübelerinize ihtiyacım var. Geçenlerde Teoman Doğan'a muayene oldum...o kadar muayene ücreti ödedim çok baştan savma hızlı hızlı anlattı geçti.Ne bir fotoğraf gösterdi ne ölçüler ve ameliyat hakkında bilgilendirdi...hep böyle ''benim zevkime kalmış'' havası vardı.Yani ben şimdi onun zevkine göre mi yaptırayım memelerimi?..oldu...Kendisi zaten küçük meme severmiş..o kendisinin zevki. Ben büyük ve doğal göğüsler istiyorum.
En önemli şey doğallık ...kızlar yardım edin İsmail Kuran fln iyi diolar ama ona henüz gitmedim....
siz ist'da kimi tavsiye edersiniz??

Göğüs büyüttürme ameliyatını en iyi yapan doktor sizce kimdir?(ist.da) tecrübelerinize ihtiyacım var. Geçenlerde Teoman Doğan'a muayene oldum...o kadar muayene ücreti ödedim çok baştan savma hızlı hızlı anlattı geçti.Ne bir fotoğraf gösterdi ne ölçüler ve ameliyat hakkında bilgilendirdi...hep böyle ''benim zevkime kalmış'' havası vardı.Yani ben şimdi onun zevkine göre mi yaptırayım memelerimi?..oldu...Kendisi zaten küçük meme severmiş..o kendisinin zevki. Ben büyük ve doğal göğüsler istiyorum.
En önemli şey doğallık ...kızlar yardım edin İsmail Kuran fln iyi diolar ama ona henüz gitmedim....
canım öncelikle şunu söyleyeyim; muayene ücreti alıyoruz dediklerine bakma, ben kaç kişiyle konuştuysam çoğu önce alırız diyor ama sizden almayalım muayenehanemize bekliyoruz diyor. O biraz kandırmaca. 250 TL muayene ücreti ödemek tam bir saçmalık. Ödeme zaten. ılla alacağız diyene de gitme, çok fazla ticari kaygı güdüyor, meslek ahlakını arka planda görüyor demektir. Dediğim gibi operasyonumdan önce bir sürü doktorla telefonda görüştüm (yaklaşık 10 kadar, belki daha da fazla), her biriyle uzun uzun konuştum. 4'ü ne muayene oldum, birine yaptırdım. O kadar konuştuğumun arasında 1-2 tanesi sanki fabrikasyon üretim yapıyormuş gibi konuşmuştu ki asla tercih etmedim. Canım sormak istediğin varsa sorabilirsin, doktor isimleri konusunda birada yazmam uygun olmaz, özelden istersen görüştüklerimi yazarım.

Merhaba
Teoman Doğana muayneye bende gitmiştim bana baya uzun zaman ayırmıştı ve aklıma gelen herşeyi sormuştum amerikan hastanesindeydi daha sonra Naci çelik ile tanıştım kendisine ameliyat oldum ve şuan çok memnunum tavsıye ederim

Merhaba Bende naci celik'e gogus dıklestırme ameliyatı oldum arkadasımda benım referansımla gogus buyutme ameliyatı oldu 2mizde cok memnun kaldık..Naci bey'i önerebilirim size.

Merhaba Pinkshiny; Ben de teoman doğan ve birkaç doktor ile görüştüm. Sonuçta Aylin hanımda karar kılıp ameliyat oldum. Bence bi de Aylin hanımla görüş, protez konusunda muhteşem hakikaten. Ben bide liposakşın yaptırdım ayrıca.

Merhaba
Teoman Doğana muayneye bende gitmiştim bana baya uzun zaman ayırmıştı ve aklıma gelen herşeyi sormuştum amerikan hastanesindeydi daha sonra Naci çelik ile tanıştım kendisine ameliyat oldum ve şuan çok memnunum tavsıye ederim

qéKi kaç TL.. toqLm oLarak?

merhaba arkadaslar ben de yurtdisinda yasiyorum, meme buyutme yaptiracagim. Banada yardimci olursaniz sevinirim

Pinkshiny sen ne yaptin karar verdin mi?? Ben ameliyat oluyorum 28 veya 29 Temmuz'da

benbu silikon büyüklügü doktorun istegine göremi oluyor ?kimi meme dokusuna baglı diyor..Bazı sitedeki doktorlarda ise hastanın istedigi büyüklükte yapmak mümkün diyor Hangisi dogru? benim yapım minyon üstelik zayıfımda ama hayalim 85 :-) inatla 85 isticem yıllar yılı hayalim ee yolun yarısına geldim yas 35 oldu ..Bikinimdeki süngerin suyunu sıkınca göl oluo heryer :p bıktım bu psikolojiden mafoldumben

blackbuddafly gögüs büyütme ameliyatının maliyeti ne oldu arkadasınıza ve bedeni kaçtı kac oldu?

Genellikle doktorlar senin vücuduna en uygun gördükleri ölçüleri söylüyorlar ama dersenki hayır ben daha büyük olsun istiyorum tabiki senin isteğin göz önünde tutulacaktır.

kızlar ilk muayenede izlenimin kötü olmuştu fakat sonrasında benimle çok ilgilendi ve yaklaşık 1.5ay önce Teoman Doğan'a ameliyat oldum..285cc Dual Plan yaptı...ve 75 beden göğüslerim şimdi 90 bedene bile zor sığıyorr!!=) Harika oldular ve çok doğal duruyolar!=)=) Gerçi babam çok büyük olduğu için çok söylendi ama önemli olan benim memnuniyetim=)
Ameliyat Amerikan Hast'de oldu ve herşeyden çoook memnun kaldım...Bana kalırsa ameliyat olcaksanız Teoman Doğan'ı tercih edin derim...fiyat olarak biraz pahalı ama sağlığınızla ilgili bişey ve 1 kere yaptırın tam olsun derim ben..o yüzden paraya kıyın yani:):)
Yalnız benim anlamadığım; tv'de bazı yabancı estetik programlarında orta boy göğüs yaptırmak isteyen bayanlar hep 400cc fln taktırıyolar hatta küçük göğüs isteyenler 350cc fln taktırıyor..oysa doktorum bana 315cc'nin bile çoook büyük ve yapay durduğunu söylemişti.( ameliyat esnasında takılıp çıkarılmış )..üstelik benm bedenim büyük göğüsü kaldırabilcek durumda old. halde( 173 boy 59kg)!! şuan içimdeki 285 cc bile kocamannn!!! acaba yabancılarda ölçüler fln mı farklı??? bunun hakkında bilgisi olan var mı??

arkadaşlar
ben,dr.melike erdim i tavsiye ediyorum.özellikle göğüs büyütme ameliyatlarında çok başarılı ve samimi biri

kızlar ilk muayenede izlenimin kötü olmuştu fakat sonrasında benimle çok ilgilendi ve yaklaşık 1.5ay önce Teoman Doğan'a ameliyat oldum..285cc Dual Plan yaptı...ve 75 beden göğüslerim şimdi 90 bedene bile zor sığıyorr!!=) Harika oldular ve çok doğal duruyolar!=)=) Gerçi babam çok büyük olduğu için çok söylendi ama önemli olan benim memnuniyetim=)
Ameliyat Amerikan Hast'de oldu ve herşeyden çoook memnun kaldım...Bana kalırsa ameliyat olcaksanız Teoman Doğan'ı tercih edin derim...fiyat olarak biraz pahalı ama sağlığınızla ilgili bişey ve 1 kere yaptırın tam olsun derim ben..o yüzden paraya kıyın yani:):)
Yalnız benim anlamadığım; tv'de bazı yabancı estetik programlarında orta boy göğüs yaptırmak isteyen bayanlar hep 400cc fln taktırıyolar hatta küçük göğüs isteyenler 350cc fln taktırıyor..oysa doktorum bana 315cc'nin bile çoook büyük ve yapay durduğunu söylemişti.( ameliyat esnasında takılıp çıkarılmış )..üstelik benm bedenim büyük göğüsü kaldırabilcek durumda old. halde( 173 boy 59kg)!! şuan içimdeki 285 cc bile kocamannn!!! acaba yabancılarda ölçüler fln mı farklı??? bunun hakkında bilgisi olan var mı??

Ilginc olmus bu durum bana Aylin hanim 345cc anatomic takti benim memeler sarkmisti toplayip koydu. Ama benim memeler C cup'ı tam dolduruyor su anda sislikler inince tam doldurmayacak . 420cc takilan arkadas bile 90 olmamis. Senin meme dokun varmis demekki bayagi. Yada kullandigin sutyen farkli bisii. Cunku protezler yurtdisindan gelyor. Mentor fransiz markasidir.

X