• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüslerimde kistler çıktı ve bir aylık hamileyim

NXIXSA40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
:a015:herkese meraba inşalla soruma bir yanıt alabilirim.ocak ayında göğüs ağrılarım için doktara gittim.ultrason sonucunda sağ ve sol göğüsümde kist çıktı.sağ göğüsümdeki büyük olan kistten sıvı çektiler.patoloji sonucu iyi çıktı.doktor yaşımdan dolayı birşey olmaz üç ay sonra tekrargel dedi.:a015::a015: şimdi hiç hamileliği düşünmediğim bir zamanda hamile kaldım.biryerde okuduğuma göre hamilelik kanser riskini çoğaltıyormuş doğrumu.hamileliğimde bir sorun yaşarmıyım.ayrıca babannemde göğüs kanseri vardı ve göğüsünü aldılar.ablamda lenf bezi kanseriydi tedavi gördü şimdi iyi.iki çocuk annesiyim ve otuz bir yaşındayım.şimdiden teşekkür ederim.

cnm korkma her kadında olan şeyler..sende hamileisnki süt bezlerinden kaynaklanıyor sanırım..bebek emzirdikten sonra geçiyorr eger geçmesse bile zararı yok için rahat etmesse aldırırsın dogummdan sonra..ama bu tarz bezleri aldırınca çocuk emziremiyorsun dr öyle demişti bana..bende evlenip çocuk olduktan sonra aldırmayı düşünüyorum..

:a015:herkese meraba inşalla soruma bir yanıt alabilirim.ocak ayında göğüs ağrılarım için doktara gittim.ultrason sonucunda sağ ve sol göğüsümde kist çıktı.sağ göğüsümdeki büyük olan kistten sıvı çektiler.patoloji sonucu iyi çıktı.doktor yaşımdan dolayı birşey olmaz üç ay sonra tekrargel dedi.:a015::a015: şimdi hiç hamileliği düşünmediğim bir zamanda hamile kaldım.biryerde okuduğuma göre hamilelik kanser riskini çoğaltıyormuş doğrumu.hamileliğimde bir sorun yaşarmıyım.ayrıca babannemde göğüs kanseri vardı ve göğüsünü aldılar.ablamda lenf bezi kanseriydi tedavi gördü şimdi iyi.iki çocuk annesiyim ve otuz bir yaşındayım.şimdiden teşekkür ederim.
Allah buyuktur canim sakin umudunu kaybetme dua et her bebek kismetiyle gelirmis belkide bebek sayesinde iyi olcaksin yasin daha cok genc sakin aldirmayi falan dusunme daha kotu olursun Allah verdi sana o cani o alir her derdin bi dermani vardir sakin unutma o karnindaki cana sahip olmak isteyen kac kisi var bu dunyada biliyomusun Allah sana nasip etmis vardir bir bildigi ona kiyma sakin dusunme bile o senin ugurun olcak buna inan hastalik fikrini falanda at kafandan stres yapma bence hersey yoluna girer

Back
X