Göğüslerimde ağrı:(

aslinda06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
35
0
slm kızlar,genellikle adetime 10 gün kala falan göğüslerimde agrı başlar ve adet bittiği gün biter.ama bu defa adettimin bittiği günden beri devam ediyor.nerdeyse 1 ay dolacak.yürürken bile acıyor,ikisindede agrı var.masaj yapınca rahatlıyorum biraz.öyle kitle falan yok. adet bittiği günden beri agrı devam ediyor,tuhaf geldi aranızda bu sorunu yaşayanlar varsa yardımcı olabilirmi acaba:)bilmiyorumkismile

Merhaba.eskiden benimde sadece adetime yakın zamanlarda oluyordu yasmin doğum kontrol hapı kullanmaya başladım sürekli bir ağrıya dönüştü bende bu sefer adet olduğumda rahatladı.Aşırı bir mide bulantısı parfüm kokusundan tiksinme yarattı bende .Birde acaba hamile olabilirmisiniz?

merhaba öncelikle hap kullanmıyorum.hamile olsam bile hemen adet bittimi belirti görülürmüki,zanetmiyorum,teşekkürler yorumunuz için.

ben de bu durumu yaşıyordum. ben de prolaktin yüksekliği çıktı. ama benim öyle sadece 1 kez olmamıştı. her ay oluyordu nerdeyse. umarım mevsim değişikliklerinden filandır ama doktora gitmenizde fayda var. geçmiş olsun

aynı sorun ben de var hem de yıllardır hiç önemsememiştim. hamilelik doğum emzirme döneminde hiç bişey yoktu.. ama emzirmeyi bıraktım 5 aydır sütyen dahi takamıyorum. adet dönemim bitiyo 15. gün başlıyo daha çok koltuk altıma doğru yatamam dönemem çok feci..adet olduğum günde geçer..prolaktin yüksekliğinden oluyormuş nette çok araştırdım mutlaka kadın-doğum doktoruna görünmeliyiz. yakın zamanda gitmeyi planlıyorum. sen de bilgi alırsan haber veririsin..geçmiş olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…