• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göguslerim sarkmamasi icin ne yapabilirim

Gamicem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
39
61
3
33
Merhaba hanimlar 2 aylik hamileyim. Ve her hamilenin oldugu gibi benimde kafada deli sorularrrr... arkadaslae benim goguslerim cok guzel esimde goguslerimi cok sevdiginu soyluyor onun icin olmazsa olmaz :( emzirdigimde goguslerim cok sarkarmi bu yuvarlak goruntusunu yitirirmi esim beni.eskisi gibi begenmezse diye cok korkuyorum. Hamilelik doneminde ve daha sonrasinda goguslerimin sarkmamasi icib yapabilecegim onerileriniz varmi? 90 bedenim suanda ve goguslerim gittikce sismeye basliyor. Sizlerden guzel oneriler bekliyorum sanirim morale ihtiyacim var :(

Vhalla bende takipteyim...:)
Benim bide genetik olarak gogusler biraz agsada....

Vhalla bende takipteyim...:)
Benim bide genetik olarak gogusler biraz agsada....
Benimkiler cok dik ve guzel ama bizimde ailede irsi biraz kocaman oluyorlar halamda kucultme amaliyati oldu benim istedigim kuculse bile porsumesinnnn :( ins guzel onerileri olan canlar gelir :)

Yani ben emziren ve göğüsleri az da olsa sarkmayan kimseyi görmedim etrafımda. Ben de dahil. Emzirince illaki bi deforme oluyor arkadaşım Üzgünüm.

hamilelikte sutyen gıymeye devam ederek destekle ancak bır beden büyük kullanabilirsin mutlaka değişim olacaktır doğum sonrası sporla evde yapacağın günlük bırkac haraketle ve yazın yüzmeyle eskı formuna getırebilirsin

Merhaba hanimlar 2 aylik hamileyim. Ve her hamilenin oldugu gibi benimde kafada deli sorularrrr... arkadaslae benim goguslerim cok guzel esimde goguslerimi cok sevdiginu soyluyor onun icin olmazsa olmaz :KK43: emzirdigimde goguslerim cok sarkarmi bu yuvarlak goruntusunu yitirirmi esim beni.eskisi gibi begenmezse diye cok korkuyorum. Hamilelik doneminde ve daha sonrasinda goguslerimin sarkmamasi icib yapabilecegim onerileriniz varmi? 90 bedenim suanda ve goguslerim gittikce sismeye basliyor. Sizlerden guzel oneriler bekliyorum sanirim morale ihtiyacim var :KK43:

Tereddütünüzü anlıyorum ama daha oratada bebek emmeye bile başlamamışken bu düşünceye kapılmanız çok erken.
Size tavsiyem bu düşünceyi kafanızdan stmanız, çünkü bebek doğdupunda sürekli emmek isticek, umarım yeteri kadar sütünüz olur ve bebeğiniz emer sizi. O bebek sizi gece gübdüz emdiği zaman sürekli aklınıza gösletim sarkar mı vs. Gibi durumlar gelecek. Çünkü bebek memedeki sütü bitirince memeler maalesef sönmüş balon gibi duruyo:)mutlaka bi degırmasyon olur ama siz sütyen kullanın mutlaka

canım göğüslere soğuk su tutmak ya da buzla masaj yapmak çok faydalıymış. hatta burda okumuştum kadın 3 çocuk emzirmiş ve göğüsleri sarkmamış soğuk su sayesinde.

canım göğüslere soğuk su tutmak ya da buzla masaj yapmak çok faydalıymış. hatta burda okumuştum kadın 3 çocuk emzirmiş ve göğüsleri sarkmamış soğuk su sayesinde.

bende hep soguk su tutarim hatta direkt soguk suyun altina girerim dusta..cok sukur sarkma filan hicbisey olmadi :nazar::KK68:

Ya kızlar benim de 11aylık oğlum var. 1ay kadar oldu emmeyi bıraktı E süt de olmayınca küçüldü ve hafiften de sarktı annem hergün kremle masaj yap dedi onu yapıyorum da bu soğuk suyu Nasıl yapcam yapanlar bi yazabilir mi acaba ve gerçekten etkisi oldu mu. Bu arada arkadaşa sütyen takma tavsiyesi verenler için diyorum memeler süt doluyken çok zor oluyo şahsen ben nefret ederdim ağrırdı çünkü.

Back