Göğüslerim sarkık ne tür mayo/bikini giyebilirim?

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.079
4.167
Kızlar göğüslerim küçük 75 beden dolmuyor bile nerdeyse. 2 çocuk emzirdim haliyle yapısı değişti. Südyensiz hiç rahat edemiyorum

Şu resimdeki üstü beğendim ancak memeler çok sarkık durur mu cok belli eder mi kararsızım.

Her türlü önerinize açığım az bi zamanım var cabuk almam lazm

Eklentiler

• Screenshot_20230730_093314_trendyol.com.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Göğüs kısmı destekli bir model seçin. V şeklinde olan modeller küçük göğüslerde güzel durur.

Resimdeki de uygun, halter top veta balenli/destekli üstleri tercih edebilirsiniz.
Tabi deneyip aynada görmek lazım, online almayın.

Göğüs kısmı destekli bir model seçin. V şeklinde olan modeller küçük göğüslerde güzel durur.
Çok teşekkür ederim, biraz bakındım ama genelde dekolte bölgesi açık ben komple kapatsam daha rahat olur gibime geldi, tekrar bi bakayım

Destekli mayokini modellerine bak hem rahat hissedersin

Şu belden ip dolananları tavsiye etmem, geçen yaz vücudumda ip şeklinde yanıklarla gezindim

Kızlar o resimdekini aldım ya. 2 küçük çocukla daha rahat olur hem ful kapalı olduğu için. Destekliler cok güzel ancak rahat edemem gibi geldi eğilip kalkarken . Memelerim küçük zaten okadarda dikkat çekmez sanirim yani inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…