Her doktor sargı yapmazki.. Ameliyat sütyeni yeterli olur,küçültme yapmaz. Giden şey ödemlerinizdir,göğsünüz şekil aldıkça Zaman'la daha güzel olacaktır endişe etmeyinHerkese merhabalar ben geçen hafta ameliyat oldum bir hm hafta oldu göğüslerim ilk günkü gibi değil küçüldü gibiler bide istediğim boyutu koymadilar bide böyle küçüldükçe sinirlerim bozuldu hafta sonu pansumana gitcem şikayetimi belirtcem tekrar yapsınlar o kadar para okadar korkumu yendim. Bide benimkini sargı yapmadılar korse sütyen var oda küçültuyor olabilirmi?
Odemleriniz iniyor ve daha da inecektir. Beklentinizi karsilamiyorsa uzucu bir durum. Ya da yapiniz o boyuta musaitmis dr unuz uygun gormus. Hic dokunuz yok kuydu?300 cc yuvarlak kaş üstüarzum77
Bende 400 cc var tatlım.seninki kaç ccarzum77
Fotosu olmayan üyeleri izlmeye alamıyorum maalesef. Sen beni izlersen bazı fotoları görebilirsin ama. Valla hiçte itici durmadı bende,ama sana olmayabilir bilemiyorum. Kilo,boy,vücut hatları önemli tabi400 cc çok itici durur dedi senin kileri görebilme şansım varmıarzum77
Evet vardı ama emzirmeden dolayı içi boş,yatınca dümdüz olan,üst kısım bomboş altta olan doku vardı. İyi değildi durumum ama bu ameliyatta o kadar olması şansaynen olabilir ama senin göğüslerin varmış zaten eski fotoğrafinda farkettimarzum77
Newest hastanesinde oldum ben,doktorum Hasan Fındık.yok kız benim küçücük biseydi doku varmış ama yaptı biz kadınların derdi bitmez şuan pansumana geldim hadi hayırlısı sen ameliyatı nerde oldunarzum77
300 cc yuvarlak kaş üstüarzum77
Canım benim boyum 174 ve 56 kiloyum bana 390 kasaltı high profil yuvarlak nasıl olur senceaynı sorundan bende müzdaribim. Benim hatam aynı cc de olan silikonların herkeste aynı durduğu yanlışıydı. Benimki 330 cc ve kas altı fakat bende belli belirsiz ve aşırı küçük dururken benden 10 cm kadar kısa bir arkadaşımın 325 cc ağzına girecek büyüklükte nerdeyse :) Bu yanılgıya düşen insan çok malesef boyunuz uzunsa eğer 400 cc den aşağısı sizi asla tatmin etmeyecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?