Göğüslerim küçülüyor!!

yascicegi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
19
2
35
Herkese merhabalar ben geçen hafta ameliyat oldum bir hm hafta oldu göğüslerim ilk günkü gibi değil küçüldü gibiler bide istediğim boyutu koymadilar bide böyle küçüldükçe sinirlerim bozuldu hafta sonu pansumana gitcem şikayetimi belirtcem tekrar yapsınlar o kadar para okadar korkumu yendim. Bide benimkini sargı yapmadılar korse sütyen var oda küçültuyor olabilirmi?

Herkese merhabalar ben geçen hafta ameliyat oldum bir hm hafta oldu göğüslerim ilk günkü gibi değil küçüldü gibiler bide istediğim boyutu koymadilar bide böyle küçüldükçe sinirlerim bozuldu hafta sonu pansumana gitcem şikayetimi belirtcem tekrar yapsınlar o kadar para okadar korkumu yendim. Bide benimkini sargı yapmadılar korse sütyen var oda küçültuyor olabilirmi?
Her doktor sargı yapmazki.. Ameliyat sütyeni yeterli olur,küçültme yapmaz. Giden şey ödemlerinizdir,göğsünüz şekil aldıkça Zaman'la daha güzel olacaktır endişe etmeyin :KK66:
Yönteminiz,proteziniz,cc nedir?

beni çirkinleştirmek istemedi travesti gibi olursun Vs. sanırım Dr um büyük göguslerden bıkmış olmalı yarın pansuman var bakalım şikayetlerini belirtcem beyazpapatya33 beyazpapatya33

aynen olabilir ama senin göğüslerin varmış zaten eski fotoğrafinda farkettim arzum77 arzum77
Evet vardı ama emzirmeden dolayı içi boş,yatınca dümdüz olan,üst kısım bomboş altta olan doku vardı. İyi değildi durumum ama bu ameliyatta o kadar olması şans :KK66: Bu yüzden kas üstü oldu zaten,kas altı olmazdı.
Seninde vardır öncesiki kas üstü oldu..

yok kız benim küçücük biseydi doku varmış ama yaptı biz kadınların derdi bitmez şuan pansumana geldim hadi hayırlısı sen ameliyatı nerde oldun arzum77 arzum77

Çok üzgünüm 375cc olmasına rağmen küçücük göğüslerim oldu depresyona girmek üzereyim yıllardır hayalini kurduğum şey beni çok üzdü üç dört doktora gittim en büyük ölçü veren ve en sevdiğim doktora yaptırdım yinede hüsran sonuç tekrar ameliyat olucam altı ay sonra para biriktirip :mad: 375 in bende bu kadar minik Bi durması inanılmaz çünkü küçük bi cc değil

nasıl küçük geliyor 375 cc kaç kilosunuz ki? ve bekarsaniz bunun ilerisinide düşünün tekrar ameliyat olmak zor bişi ve hamile kaldığınızda çok fazla şişkin duracak? N Nzlcnhktn

300 cc yuvarlak kaş üstü arzum77 arzum77

Tatlım şimdi gördüm ben de 3 ay önce 305cc kas üstü yaptırdım, seninkiyle hemen hemen aynı sayıldığından içini rahatlatmak için yazmaya karar verdim.

Ameliyattan hemen sonra ölçtüğümde 95 cm gelmişlerdi ve neredeyse ağzıma giriyor gibiydiler. Ameliyattan 1 ay sonra çok küçülmüş gibi geldi panik oldum ama ölçtüğümde 93 cm çıktı. Doktorum bana amelyattan hemen sonraki fotoğraflarımı gösterdiğinde aksine daha doğal durduğunu ve sadece biraz daha aşağıda olduklarını farkettim. Göğüs ölçüm son 1 aydır 92 cm ve doktor daha fazla küçülmeyeceğini söyledi, muhtemelen senin göğüslerin de benimki gibi olucak :sampiyon: böyle kötü düşüncelerle canını sıkma ve göğüslerinin tadını çıkar:halay:

aynı sorundan bende müzdaribim. Benim hatam aynı cc de olan silikonların herkeste aynı durduğu yanlışıydı. Benimki 330 cc ve kas altı fakat bende belli belirsiz ve aşırı küçük dururken benden 10 cm kadar kısa bir arkadaşımın 325 cc ağzına girecek büyüklükte nerdeyse :) Bu yanılgıya düşen insan çok malesef boyunuz uzunsa eğer 400 cc den aşağısı sizi asla tatmin etmeyecektir :KK43:

Kızlaaaaar benimde haftaya çok acil ameliyat olmam gerek göğüs küçültme kızımı kaldıramıyorum 7 aylık daha .sortıma bıçak saplanıyor gün geçtikçe göğüslerim ağır geliyor ama korkuyorum ameliyat sonrası beni neler bekliyor diye adanada özel ve çok iyi bi doktorda olmak istiyorum

aynı sorundan bende müzdaribim. Benim hatam aynı cc de olan silikonların herkeste aynı durduğu yanlışıydı. Benimki 330 cc ve kas altı fakat bende belli belirsiz ve aşırı küçük dururken benden 10 cm kadar kısa bir arkadaşımın 325 cc ağzına girecek büyüklükte nerdeyse :) Bu yanılgıya düşen insan çok malesef boyunuz uzunsa eğer 400 cc den aşağısı sizi asla tatmin etmeyecektir :KK43:
Canım benim boyum 174 ve 56 kiloyum bana 390 kasaltı high profil yuvarlak nasıl olur sence

X