• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüslerim küçücük :(

soranza

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
7
0
6
Ankara
sütyenimi doldurmuyorlar. ameliyatla hayal ettiği göğüslere kavuşanlar var mı? doğal duruyor mu? lütfen yardım edinğ

rezene çayı iç içine çörek otu yağı damlatıp bence düzenli olarak. kesilip biçilmek beni ürkütüyor.

sütyenimi doldurmuyorlar. ameliyatla hayal ettiği göğüslere kavuşanlar var mı? doğal duruyor mu? lütfen yardım edinğ

hayal edilen göğüsler pamela anderson göğüsleri değil ise ameliyat olan herkes istediği forma kavuşuyor :) doğallığı konusunda şuan ben bu konuda yorum yapamayacağım henüz 5 ay oldu ama görenler anlamıyor.

göğüs şekline ve büyüklüğüne göre değişir heralde ama ben yaptırdım, çok da memnunum. karar vermeden önce çok araştırdım ve doğru doktoru buldum. sonuç da süper oldu. Doktorum Op. Dr. Metin Kerem, İstanbul'da kesinlikle tavsiye ederim.

aslında bende düşünüyorum ama ilerde evlenipte hamile kaldığımda hani süt verme olaylarında falan sıkıntı olur mu? doğal görüntü olmasıda çok iyiymş gerçekten

Back