• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüslerim kötü durumda.Bunun için ne yapmalıyım

niramm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
67
0
86
Bolu
Arkadaşlar,benim acilen doktora gitmem gerek sanırım ama hangi doktora gitmem gerektiğini bilmiyorum.

Benim göğüslerimde sıkıntı var.Adet dönemidir hava değişimidir dedim bekledim durdum ama birkaç aydır geçmek bilmedi. Göğüslerim şiş ve hassas. Göğüs uçlarım eğer destekli sütyen giymezsem elbisenin dışından bile belli olacak kadar sivrileşti.El değdiremiyorum. Bazı günler azalıyor.Bazen giydiğim sütyenden mi başka bir şeyden mi bilmiyorum çok ağrılı oluyor. Ve en çok rahatsız eden göğüs etrafımdaki kırmızılım sanki yara olmuş ve ya su toplamış gibi dağıldı. Sanki iki kat fazla kırmızılık var. Bugün dikkat ettim o kızarıklıktan sıvı gelmiş. İyice keyfim kaçtı. Ne olduğunu bilen bana fikir veren var mı? Hamile olma ihtimalim yok. Eşimin bana dokunmasından bile acı çekiyorum yani.Bu arada bir buçuk ay önce meme ultrasyonu çektirdim. Kanser tarzı bir şeyden şüphelenmediler.

Ben kadın doğumcuya mı yoksa genel cerrah ve ya dahiliye doktoruna mı gideyim.

Acil yardım istiyorum.

Bence de biran önce gitmelisin doktora canım.. Çok geçmiş olsun.. Kadın doğum yani bi jinekoloğa görünmelisin bence..

Bir şey daha var. Benim rahminde kitle var. Küçük ve zararsız. İki ayda bir kontrol edilecek.Büyümediği sürece bebeğe filan engel yok dediler. Bunlarla bağlantılı olabilir mi.

Aslında soru sormak için tam adamına rastladın, tıp fakültesinde okuyorum ben ;) Ama 1.sınıftayım daha :))) Bilemiyorum ki canım, aklına takılan herşeyi sor doktoruna ama göğüslerindeki bu değişiklik ciddi bişey olabilir, biran önce gitmelisin doktoruna..

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. İnşallah ciddi bir şey değildir. Ama son zamanlarda çok ciddi sıkıntılar yaşar oldum. Mutlaka gidecem doktora

Bilmiyorum ki. Meme filmi temiz çıktı. Belki de stresten diyecekler. Ama en azından rahatlatıcı bir krem verirlrler.

Arkadaşlar bir şey daha soracam. Gerçi bgn pek cevap verecek kimse yok gibi :( herkes nerede.

Benim ağrılarım sütyene göre artıyor ya da azalıyo. Sütyensiz durunca en aza iniyor. Ama eskiden ben asla sütyensiz duramazdı. Göğüslerim sarkar acırdı. şimdi pek sarkmıyo.uçlarından dolayı sivri ve dik çünkü: acaba sütyen alerji yapıyo olabilir mi ki

Son düzenleme:
ultrasonda birsey cıkmadıysa hamilelik riski yoksa muhtemelen adet donemine baglı hormonların yuksek kalmasıyla olmus olabilir adet donemine yaklasırkende aynı hassassiyet siskinlik acı durumu yasıyoruz sizinkide buna baglı olabilir belki

Son düzenleme:
Adet dönemi ile alakalı endeğil. Yani adet yakın değilken de çok şiddetli ağrı olabiliyıkor. Yaklaşık 3- 4 aydır böyle. son günlerde artık dayanamıyom. pazartesi doktora gidecem

canım estradiolüne ve prolaktinine baktır. bence bu ikisi yüzünden.benim de çok acıyodu ve içinden süt gibi bişi geldi. daha genç kızdım. prolaktin yükselmiş. geçen ay da göğüslerim çok şişti ve acıdı onda da estradiol yükselmiş.

Söylediklerinizi internetten araştırdım. Özellikle estradiol korkutucu görünüyo.kanser filan diyo. Bi de benim rahmimde ii huylu tümör var ya ondan tedirgin oldum

Söylediklerinizi internetten araştırdım. Özellikle estradiol korkutucu görünüyo.kanser filan diyo. Bi de benim rahmimde ii huylu tümör var ya ondan tedirgin oldum

aklınıza kötü şeyler getirmeyin..o bahsettiğiniz aşırı yüksek değerlerde oluşan riskler..bence sizinki de benimki gibi çıkıcak.

haklısınız.Ben pazartesi bi doktoruma gideyim. bakalım ne diyecek.hem zaten iki ayda bir kontrole gitmem lazımdı. iki ay dolmak üzere. bakalım rahmimdeki kitle büyümüş mü

Back