- 19 Mayıs 2020
- 48
- 5
- 36
- 24
- Konu Sahibi Melikee0013
-
Kız bu ne acele daha 15 yaşındasın onlar gelişicek dahaMerhaba ben 15 yaşındayım.Göğüslerim 75 beden ayrıca sağ göğsüm soldakine göre daha büyük.Asimetri sorunu da var yani nasıl hallolacak bu asimetri?Göğüslerim büyümeye devam eder mi yoksa durur mu? Lütfen yardımcı olun.Çok küçük gibi geliyor bana(((
Biliyorum erken ama çok kafaya taktığım bir konu ya15 yaş için biraz erken düşünceler değilmi , gelişimin için biraz daha zaman vermelisin kendine
Vallahi bende öyleydim şimdi önünü anlamıyorum bombastikBen 15 yaşında büyümesinler diye uğraşırdım yeni nesil bomba gibi geliyo
Gelişir umarımKız bu ne acele daha 15 yaşındasın onlar gelişicek daha
AhahahhaMerhaba ben 15 yaşındayım.Göğüslerim 75 beden ayrıca sağ göğsüm soldakine göre daha büyük.Asimetri sorunu da var yani nasıl hallolacak bu asimetri?Göğüslerim büyümeye devam eder mi yoksa durur mu? Lütfen yardımcı olun.Çok küçük gibi geliyor bana(((
Kız bu ne acele daha 15 yaşındasın onlar gelişicek daha
Bu sürekli burda konu açan bi tip bence tekrar üyelik almış. Uğraşmayın.Ben 15 yaşında büyümesinler diye uğraşırdım yeni nesil bomba gibi geliyo
Gelişir gelişir merak etme ablası sen daha küçüksün kardeşim yaşındasın böyle düşüncelere kapılma baktın ilerde aynı ozaman düşünürsünGelişir umarım
Hayır ilk defa kayıt oldum hiç konu acmamistim ki daha önceBu sürekli burda konu açan bi tip bence tekrar üyelik almış. Uğraşmayın.
Bende ne güzel cevap veriyordumBu sürekli burda konu açan bi tip bence tekrar üyelik almış. Uğraşmayın.
TeşekkürlerGelişir gelişir merak etme ablası sen daha küçüksün kardeşim yaşındasın böyle düşüncelere kapılma baktın ilerde aynı ozaman düşünürsün
İlk kez konu açtım yeni kayıt oldum
2 günde bir 15 yaşındaki minik memeli kızlara tavsiyeler veriliyo burda. Insallah ilktir senin.Hayır ilk defa kayıt oldum hiç konu acmamistim ki daha önce
Gerçekten ilkInşallah
2 günde bir 15 yaşındaki minik memeli kızlara tavsiyeler veriliyo burda. Insallah ilktir senin.
İnşallah öyledirİlk kez konu açtım yeni kayıt oldum
Ay aynen bendeBen 15 yaşında büyümesinler diye uğraşırdım yeni nesil bomba gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?