asada Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2012 150 2 31 Temmuz 2014 Konu Sahibi asada #1 arkadaşlar yaşım 19.. göğüslerim çok birleşik ben ayrık dursun istiyorum ama bu nasıl olur.. sporla falan mı .bunun egzersizi var mı ??
arkadaşlar yaşım 19.. göğüslerim çok birleşik ben ayrık dursun istiyorum ama bu nasıl olur.. sporla falan mı .bunun egzersizi var mı ??
matemm Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2013 3.112 947 34 6 Ağustos 2014 Konu Sahibi asada #2 asada .!.: arkadaşlar yaşım 19.. göğüslerim çok birleşik ben ayrık dursun istiyorum ama bu nasıl olur.. sporla falan mı .bunun egzersizi var mı ?? Genişletmek için tıkla... küçüklük konusunda probleminiz yok o zaman?
asada .!.: arkadaşlar yaşım 19.. göğüslerim çok birleşik ben ayrık dursun istiyorum ama bu nasıl olur.. sporla falan mı .bunun egzersizi var mı ?? Genişletmek için tıkla... küçüklük konusunda probleminiz yok o zaman?
Tikkabilla Lupilup! Kayıtlı Üye 12 Ekim 2009 18.678 24.178 6 Ağustos 2014 Konu Sahibi asada #3 Ne güzel işte, keşke benim de öyle olsa..
darkmore Her dedigi cikan Nostradamus-more Pro Üye 28 Kasım 2010 41.512 137.284 6 Ağustos 2014 Konu Sahibi asada #4 Ya ayrik mi olaydi biri samda digeri bagdatta?
Tikkabilla Lupilup! Kayıtlı Üye 12 Ekim 2009 18.678 24.178 6 Ağustos 2014 Konu Sahibi asada #5 darkmore .!.: Ya ayrik mi olaydi biri samda digeri bagdatta? Genişletmek için tıkla...
kedicikcikcik Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 2.433 781 6 Ağustos 2014 Konu Sahibi asada #6 darkmore .!.: Ya ayrik mi olaydi biri samda digeri bagdatta? Genişletmek için tıkla... Ahahahaha:)))))))-------)))))
darkmore .!.: Ya ayrik mi olaydi biri samda digeri bagdatta? Genişletmek için tıkla... Ahahahaha:)))))))-------)))))
M minimini9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2014 186 5 6 Ağustos 2014 Konu Sahibi asada #7 asada .!.: arkadaşlar yaşım 19.. göğüslerim çok birleşik ben ayrık dursun istiyorum ama bu nasıl olur.. sporla falan mı .bunun egzersizi var mı ?? Genişletmek için tıkla... yahu ilahi millet göğüsleri bitişik dursun diye özel sütyen kullanıyor sizde ayrı olsun istiyorsunuz bişey diyemedim doğrusu
asada .!.: arkadaşlar yaşım 19.. göğüslerim çok birleşik ben ayrık dursun istiyorum ama bu nasıl olur.. sporla falan mı .bunun egzersizi var mı ?? Genişletmek için tıkla... yahu ilahi millet göğüsleri bitişik dursun diye özel sütyen kullanıyor sizde ayrı olsun istiyorsunuz bişey diyemedim doğrusu
bayaNome Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Nisan 2014 42 2 15 Aralık 2014 Konu Sahibi asada #8 minimini9 .!.: yahu ilahi millet göğüsleri bitişik dursun diye özel sütyen kullanıyor sizde ayrı olsun istiyorsunuz bişey diyemedim doğrusu Genişletmek için tıkla... millet de büyütmek istiyor bizde küçültmek ben de seni anlamadım bide bir sorum var göğüs bitişikliği göğüs küçültme konusuna mı giriyor ?
minimini9 .!.: yahu ilahi millet göğüsleri bitişik dursun diye özel sütyen kullanıyor sizde ayrı olsun istiyorsunuz bişey diyemedim doğrusu Genişletmek için tıkla... millet de büyütmek istiyor bizde küçültmek ben de seni anlamadım bide bir sorum var göğüs bitişikliği göğüs küçültme konusuna mı giriyor ?
M minimini9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2014 186 5 18 Aralık 2014 Konu Sahibi asada #9 bayaNome .!.: millet de büyütmek istiyor bizde küçültmek ben de seni anlamadım bide bir sorum var göğüs bitişikliği göğüs küçültme konusuna mı giriyor ? Genişletmek için tıkla... bunu biz bilemeyiz gidip bir uzmana danışmalısın. ayrıca önemli olan normal bir boyda ve sağlıklı olmaları.. fazla bitişik diye dert yananını ilk defa gördüm vallahi. millet 100 tl verip sütyen alıyor göğüsleri bitişik gözüksün diye.
bayaNome .!.: millet de büyütmek istiyor bizde küçültmek ben de seni anlamadım bide bir sorum var göğüs bitişikliği göğüs küçültme konusuna mı giriyor ? Genişletmek için tıkla... bunu biz bilemeyiz gidip bir uzmana danışmalısın. ayrıca önemli olan normal bir boyda ve sağlıklı olmaları.. fazla bitişik diye dert yananını ilk defa gördüm vallahi. millet 100 tl verip sütyen alıyor göğüsleri bitişik gözüksün diye.