Göğüslerim çatladı çok canım acıyor:(

canım ben 26 nısanda dogum yaptım ve kullanmadııgm merhem kalmadı.
aglaya aglaya emzırdım
sol gogsum kanıyodu bı ıkı gun gecelerı mama verdım. sol gogsumu zor emzırdıgım ıcın sut azalmıstı bu sorunuda sut olmasada gögsumu sagarak cozdum hep sagdım ve cogaldı tekrar
bu arada teyzemın damadı doktor FıTO dıye bı merhem önerdı ve bu sorun için tek gecerım bıre bır
su bazlı bı merhem ve hucre yenıleyıcı 2 gun kullan her emzırmeden sonra mutlaka sur
emzırmeden önce yıkaman gerekıyor ama.
ben oyle yaptım ve saglık karnesıne yazılabılıyor.
herkes seferber olmustu bende anneanneme kadar herkes 1 fıto yazdırdı bana evde stok yaptım
benım haylaz 4 aylık ama bazen hala ıhtıyac duyuyorum

benimde ilk zamanlar çok feci olmuştu. kremler etkisiz kalıyo çünkü sık sık emziriliyor.doktorum göğüs ucu için silikon başlık tavsiye etti.çok işe yaradı. 1 hafta kullandım ,bütün yara ve kanamalar geçti. avonunkini tavsiye ederim.

bende aynı sorunları yaşadım hem bebegim hem ben ağlıyorduk emzirirken.. lansinoh kullandım ama zamanla geçiyor sabırlı olmak ve herşeye rağmen emzirmeye devam etmek gerekiyor.. 3 kez minik parçalar bile koptu şimdi 1,5 ay olacak neredeyse geçti.. acıyor diye sakın emzirmeyi bırakmayın

teşekkür ederim.

sen şimdi merhemleri bi kenara çek ve yazdıklarımı uygula. şimdi öncelikle bir kuru soğanın kabuğunu soy içinden bi kat soğan al bi yaprağını yani onu ocağın üstüne koy pişir tava tencereyle değil ama direk ateşin üstüne koy biraz kızarsın yumuşasın sonra onu biraz soğut çok sıcak olmasın memenin ucu dayana bildiği kadar sonra al onu meme ucuna koy üsatünede peçete koy orda öyle kalsın gün içinde bunu istediğin kadar deneye bilirsin hangi göğüsünü emzirirsen emzirdikten sonra koy bi 2 saat kalsın bana dua ediceksin inşallah . Soğanın antibiyotik özelliği var yarayı iyileştirebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…