Göğüslerim çatladı çok canım acıyor:(

D-GABBANA

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
3.312
34
318
İzmir
Kızlar merhaba 7 hafta oldu doğum yapalı.emziriyorum ama 2 göğüsümde çatladı hele sol meme feci.içim çekılıyo resmen emzırırken gözumden yaş gelıyor.lansınoh kullanıyodum sonra bı dr arkadaş garmastan dıye bı krem önerdi onu da suruyorum ama değişen bişey yok.sizde de oldu mu olduysa nasıl geçirdiniz?kızımı emzırememekten korkuyorum:gitme:

Madecassol merhem kullan bana doktorum tavsiye etmişti, iki kere kullanımdan sonra fayda etti, emzirmeden önce meme başını ilaçtan temizlemeyi ihmal etme, geçmş olsun, bebeğine uzun ömürler dilerim.

ah cnm ahhh ben neler yaşadım.
göğüs ucum fazla olmadığı için bebeğim alamadı göğsümü ve yara oldu..
ağlaya ağlaya emzirdim.kullanmadığım ilaç denemediğim yöntem kalmadı...
en sonunda doğumdan 1 kaç ay önce mağazada bbi kadınla sohbet ettim..
kadın bana doğumdan hemen sonra soğan koymamı söledi göğüslerime ama benn yapmadım.
kocakarı ilaçlarına mı kaldım dedim.çocuk soğanmı emcek dedimm...
ama kadının dediğine geldimm.
soğanı kesitim ikiye ..
göğüslerime koydum bekledim 1 2 saat..
bebeğim emerken yıkadım güzelce ılık suyla..
sonra tekrar ..
bu arada lansinooh sürdüm uçlarına.
yemin ederim 1 2 gün içinde geçti..
allaha şükürler olsun bidaha olmadı..
şimdi güzelce emio bebeğim 2 aylık olcaz 1 hafta sonra...
allah kimseye yaşatmasın çok zor doğum sonrası bazı şeyler.
umarım yazımı okur ve uygularsın.acil şifalar cnm

ah tatlım yaaa bana da söylendı o sğoan aman be dedim kım yapıcak onu,surunuyorum şimdi,sonradan da yapınca faydası oldu yanı hemen denıyeyım barı.bana ikiye bölüp surtup suyunu sur demışlerdi öyle mı yaptın sen de?BEN 27 hazıranda doğum yaptım sanırım çok yakınız senınle.sağolasın sevgiler.

Canlarım birde karbonatlı su ile emzirdikten sonra sil göğüslerini iyi geliyormuş... bende öyle yapıcam... Geçmiş olsun...

canım bende 12 martta doğum yaptım aynı şekilde benimde göğüslerim çok yara olmuştu denemediğim şey kalmamıştı ama geçiremiyordum. daha sonra madecassol krem aldım gece yatarken sürüp göğsümü açık bırakıyordum sabah yıkayıpta veriyordum tabi bunu yaparken iyi olan göğsüme sürmeyip daha kötü olan göğsüme sürüyordum iyi olanıylada bebişimi emziriyodum
burada önemli olan göğsün kuru tutulması umarım en kısa zaman da iyileşirsin canım geçmiş olsun

lansinoh denen bir krem var. arkadasım tavsiye etti. ben de onu kullanacam. minicik bir tüp 21 tl ama cok etkiliymiş.bir de emzirmeden önce memeyi yıkamak gerekmiyormus. %100 lanolin miş ve doğalmış. tavsiye ederim

lansinoh denen bir krem var. arkadasım tavsiye etti. ben de onu kullanacam. minicik bir tüp 21 tl ama cok etkiliymiş.bir de emzirmeden önce memeyi yıkamak gerekmiyormus. %100 lanolin miş ve doğalmış. tavsiye ederim

her emzırmeden sonra suruyorum lansınohu ama benı kurtarmadı maalesef

canım geçmiş olsun ikimizde haziran annesiyiz benimde göğüsler aynı durumda hala çatlakları geçmedi herşeyi denedim ve artık onun acısındanmı bilmiyorum ama sütüm çok azaldı 3gündür sürekli garmastan sürüyorum biraz daha iyi hemen bırakma iyileşmiyo diye devam et bakalım 1hafta eğer hiç fayda görmezsen o zaman bırakırsın Allah kimseye yaşatmasın bu göğüs acısını çoook kötü biran önce iyileşir inş.

canım merhaba öncelikle bebeğin hayırlı olsun sana tavsiyem karbonatla silmen ardından garmastan krem sürmen banyoda falan göğüslerine sabun falan kullanma daha çok kurutuyor bebeğini emzirmeden önce sütünü sür tatlım geçmiş olsun gerçekten çok zor oluyor gögüs kalkanları var onlardanda kullanabilirsin

canım ben de 15 mayısta doğum yaptım.gögüs uçlarım çatlamıştı.bebeğim uyanmasın da emmek istemesin diye dua ediyordum.20 gün sürdü,çok acı çektim.garmastan kullandım.bi fayda etmedi.cünkü kızım 1 saatte bir meme istiyordu.kremi sür,meme emecekken tekrar sil,tekrar sür,krem zaten yarım saat kalıyordu göğsümde.en son bepanthen merhem kullandım ve 2 gece göğsümü açıkta bırakıp uyudum öyle geçti.bence en önemlisi göğsü kuru tutmak.bi de arkadaşım göğüs pedi kullan demişti,göğsü kuru tutuyo diye daha çabuk geçiriyormuş.dene bunları canım.geçince haber ver.inş çabuk geçer de emzirmenin keyfine varırsın.çok güzel bi duygu gerçekten

biliyorum seni çağatayın annesi di miopuyorumnanaktan çok kötü gerçekten yaaaa tutana kadar memeyi mahvoluyorum.

o kadar benzer durumdayız ki( benim de aklım çıkıyo emmek isteyecek dıye,aynen sat başı da emmek ıstıyor.o apladıkça içim parçalanıyor dayanamayıp verıyorum tabı memeyı bu safrde benım gözümden yaş gelıyor resmen.offf annem senı 2,5 ay emzırebildim göğüslerim yara oldu derdi kızardım kadına haklıymış.ben daha 2 ay bıle olmadı korkuyorum emzıremıycem dıye.garmastanı da suruyorum hatta surdüm şimdi meme başına açıkbeklıyorum(

Çok geçmiş olsun, gerçekten çok can yakıcı bir durum. Ben hamileliğim esnasında Avalon`un göğüs balmını kullandım ve gerçekten çok rahat ettim. Şu an bende emziriyorum ve yine Avalonun göğüs masaj yağını kullanıyorum.Tamamen doğal olduğu için ürünü uyguladıktan sonra emzirmek için göğüs ucunu temizlemeye bile gerek kalmıyor.
Sevgiler

merhaba canım.
Lansinoh bu sorun ıcın en ıyısı. Cunku Lansinoh kremin emzırmeden once sılınmesıne kesınlıkle gerek yok. Ancak garmastanın prospektusunde "EMZIRMEDEN ONCE SILINMELIDIR" ibaresi yer almaktadır.
Lütfen kulaktan dolma bılgılerden uzak durmalısın.
Eger Lansinoh Kremi emzırmeden once sıldıysen pek faydasını goremeyebılırsın.Lansinohla sılmeden rahatlıkla emzır.ıcınde koruyucu katkı maddesı yok.Ben bırcok arkadasıma bunu onerdım.Ve hala akıllarına geldıklerınde hep tesekkur edıyorlar.
Saglıcakla kal.
Ve bebegını anne sutunden mahrum etme

v-canım cevabın içşn sağol ama iki kremıde prospektusune uygun kullanıyorum merak etme.emzırmeden yıkıyorum garmastanı kullandığımda.Lansınoh iyi tabı bılıyorum ama tam anlamıyla bana hiçbiri fayda etmedı.bazan sağıp verıyorum sutumu dınlendırıyorum göğsümü,1 gun bile fazla içse kar tabı.teşekkurler tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…