Göğüslerim büyümedi

sudem33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
3
0
1
İzmir
merhaba 19 yaşını bitirmek üzereyim ama ben nerdeyse 8 yıldır sutyen kullandım göğüslerim daha çıkmamışken cahillik işte. Şimdi göğüslerim dümdüz bildiğiniz çok moralim bozuluyor sevgilimle denize giricez mesela utanıyorum ama ben zaten küçük göğüs sevmiyorum öyle çok büyükte sevmiyorum desteksiz 75 giyebilmek istiyorum hep destelki giyiyorum onda bile boşluk oluyor hangi doktora gitmeliyim hormon tedavisi filan mı lazım bilmiyorumda moralim acayip bozuk (konuyu yanlış yere açmış olabilirim bu ilk konu açışım lütfen banlamayın )

tatlım ergenliğin belki son dönemlerini yaşıyorsun belki de bitti bundan sonra yapacak bişi yok ama belki doktora görünüp hormanlarına baktırıp dışarıdan hormon tedavisi görürsen çıkabileceklerini düşünüyorum neden olmasın Allah'tan ümit kesilmez

daha çok küçüksün evlenip çocuk dogurdugun zaman zaten o kadar büyürki mutsuz bile olursun .... doğumdan önce hiç bişi yaptırma bence

annem ya valla ben de aynı durumdayım, denize gitmiyorum kaç yıldır.... e sütyen mecbur kullanıyoruz ne yapalım kaç yaşımızdayız yani mecbur kullancaz. ben çok araştırdım bu konuyui ilaç falan oluyomuş tabi ama karaciğere çok fazla zararı oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…