Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla aldim corek otinu kullanmaya basladim bakalm.sonuclarina ins ise yaratAyni dert bendede var serbetci otu ve siyah uzum çekirdeğinin ise yaradigini duymuştum ama denemedim açıkçası
Umarım yarar :)Valla aldim corek otinu kullanmaya basladim bakalm.sonuclarina ins ise yarat
Bitkisel Göğüs Büyütme Tarifi
-Şerbetçi otu (2 yemek kaşığı)
-Su(bir miktar)
-Yağsız krem(yeteri kadar)
2 yemek kaşığı koyduğunuz şerbetçi otunun üzerine 3'te 1 olacak kadar su koyun.Ocakta çok az kaynatın ve süzün daha sonra bu karışımın içine yağsız el kreminden ekleyin.Krem kıvamında olmalı çok sulu olmasın.1 gün boyunca kapalı bir yerde bekletin.Önce ıhlamur ile göğsünüze masaj yapıp ardından hazırladığınız karışımı uygulayın.1 saat bekletin
NOT: Günde 1 bardak adaçayı içerek de göğüslerinizi büyütebilirsiniz.
NOT:1,5 ayda 4-5 cm büyüme.
olur ama yağsız olmalı orasını da ayarlicaz artıkCok iyimis arkadasim su serbetci otunu alimda bi an once uyguluyim da yagsz kremi nasil yapicaz evdeki kremden olsa olmaz mi ??
Çörek otu yağı kıllanma yapar.Zaten kullananları okursanız görürsünüz.
valla siz bilirsiniz ben sizin için söyledim, kolay gelsin.Ee napalim o zaman mecbur suruyoruz
Bu konuda sana cevap vermek istiyorum ben henüz çocuk sahibi değilim lakin etrafımdaki birçok insan hamilelikten sonra yani çocuk sütten kesildikten sonra göğüslerinin küçülmesinden şikayetçi bende bu konuyu görümcem için araştırdım hatta...Canim kaç yasindasin?
Ben 28 yasindayim goguslerim çok küçüktür
Hep çift destekli sutyen kullandim
Evlendikten sonra doğum kontrol hali kullandim göğüslerini çok güzel sisiriyordu kullanmadigim 7 gün eski halini alıyordu
Simdi hamileyim ve goguslerim büyüdü ilk defa catalim oluştu
Bundan sonra da sut bezleri vs ekleneceği için eski haline dönmez çok diye tahmin ediyorum
Yani çok uğraşma evlenince büyüyor :)
Bu konuda sana cevap vermek istiyorum ben henüz çocuk sahibi değilim lakin etrafımdaki birçok insan hamilelikten sonra yani çocuk sütten kesildikten sonra göğüslerinin küçülmesinden şikayetçi bende bu konuyu görümcem için araştırdım hatta...