Göğüslerde süt dolumu?

Mavim25

Küllin min indillah
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
2.868
10.274
208
Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum sizlere, ben düzenli adet olamıyorum fakat sürekli göğüslerim şiş durumda adet oluncada aynı şiş oluyo sonra geciyo acaba göğüslerim de sut olabilirmi? Daha önce hiç hamile kalmadım 1 seneye yakın evliyim hiç hamile kalmayan kadınların göğüsleri süt salgılar mı?

Adet olurken göğüslerde şişlik olması hormonlardan kaynaklanıyor. Ve bebek olmadıkça göğüslerde süt olmaz, olsa da yine hormon bozukluğundan yada başka patolojik sebeplerden olabilir. Şakın göğüslerinizi sıkıp süt filan çıkarmaya çalışmayın. Süt geliyorsa doktora gidin mutlaka.

Adet döneminde göğüslerde dolgunluk olması normal canm sertleşir hassaslaşır çoğu kadında

Süt geliyor mu? Prolaktin hormonu yüksek olan kadınlar da olur diye biliyorum

Prolaktin hormonuna bi baktır.
Ama adet öncesi o şişlik hemen herkeste var

Hayır süt gelmiyo ama sürekli sis halinde

Adet döneminde göğüslerde dolgunluk olması normal canm sertleşir hassaslaşır çoğu kadında

Süt geliyor mu? Prolaktin hormonu yüksek olan kadınlar da olur diye biliyorum
Yok süt gelmiyo sadece çok şiş ve ağrı oluyo bi arkadaşım düşük yapmıştı dr göğüslerim de sut sürdüğünü söylemiş oda bana diyince bi sormak istedim fakat ben daha önce gebelik geçirmedim aklıma takıldığı için sormak istedim teskkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…