göğüslerde şişkinlik

aygun2008

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
2.265
34
358
arkadaşlar,benim bir kaç defadır adetime 1 hafta 10 gün kala göğüslerde şişlik oluyo dokununca acıyo,sütyen bile takamıyorum.normalde adete 1 2 gün kala olurdu,oda herzaman değil,acaba neden erkenden böyle oluyor sanki heran adet görcekmiş gibi oluyorum rahatsız bir durum yaniii...:sinifsinif:

bended eaynı sorun var su an adetıme 20 gun var ve sadece sag gogsumde sıslık ama acı var dokunamıyorum ama sag gogus ve sag taraf ıyle bır sertkı sankı ıcınde kalıp var ..bılgııs olan vars alutfen bıze yardım etsın

benim iki göğüstede oluyor fakat sol tarafta daha çok bu bir yıldan beri ara ara oluyor.

acaba çatlamamış yumurtamı?genelde stresli olduğum dönemlerde oluyor...kafamçokkarıştı

yok canım yumurtayla alakası yok ben 1 yıldır bu durumdayım gögüslerim şiş ve acıyor ama dokunca acıyor sutyen falan takabiliyorum gecen yıl prolaktin hormonum 20 iken şimdi ise 24 çıktı doktorum sınırda bu yüzden gögüslerin acıyor olabilir dedi bence sende bi baktır prolaktin hormonuna kesin o yükselmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…