- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 33
-
- Konu Sahibi Civciv saliha
Bu kadar ilerlemiş mastit durumlarında doktora gitmelisiniz. Kulaktan dolma şeylerle çok daha kötü sonuçlarla karşılaşırsınız.İyi geceler, ağlaya ağlaya yazıyorum göğüslerim bebeğim doğdu doğalı çatlak kendimi sıka sıka emziriyodum bi göğsüm diğerine göre daha çok süt gelmesine rağmen mastit oldu dün masaj yaptık,sağdık o memeyi 5 kez emzirdiysem ötekini 2 kez emzirdim şişi insin diye. Koltuk altımdan memeye doğru bi sızlama şeklinde ağrı geliyodu o hafifledi biraz. Bugün yine emzirmek için aldım bebeğimi göğüsümden kan geldi hemen çektim memeden mama yaptık doydu ama bi müddet sonra tekrar meme istedi öteki çok acıyanı vereyim dedim o da kanadı aynı şekilde emziremedim bebeğimi. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki acıma ağlamaktan helak oldum napayım da geçsin bu yaralar Allah rızası için öneride bulunun
Geçmiş olsun. İkisindende çok çeken biri olarak yazıyorum. Göğüs ucu yarası yanlış emzirmekten oluyor. Benim mastitim ilerleyip 40 derece ateşle doktora gittiğimde doktor yaralar için, göğsünü çocuk ağzını açar açmaz it içeriye o kendine yeteni alır böylece doğru emzirmiş olursun demişti, nitekim 3 gğn sonra yaralarım geçme aşamasındaydı. Mastitde de sıcak duşun altında tarakla sert bölgeyi tarayın, mümkün olduğunda yüzüstü yatmayın.İyi geceler, ağlaya ağlaya yazıyorum göğüslerim bebeğim doğdu doğalı çatlak kendimi sıka sıka emziriyodum bi göğsüm diğerine göre daha çok süt gelmesine rağmen mastit oldu dün masaj yaptık,sağdık o memeyi 5 kez emzirdiysem ötekini 2 kez emzirdim şişi insin diye. Koltuk altımdan memeye doğru bi sızlama şeklinde ağrı geliyodu o hafifledi biraz. Bugün yine emzirmek için aldım bebeğimi göğüsümden kan geldi hemen çektim memeden mama yaptık doydu ama bi müddet sonra tekrar meme istedi öteki çok acıyanı vereyim dedim o da kanadı aynı şekilde emziremedim bebeğimi. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki acıma ağlamaktan helak oldum napayım da geçsin bu yaralar Allah rızası için öneride bulunun
Mastit doktorsuz çözülmez ki. Hatta böyle acı veren şeyler doktorsuz çözülmez. Kardeşim garmastan pomad kullandı. Pahalı ama tüm acısı yarası bitti. Yerinizde olsam doktora koşarımİyi geceler, ağlaya ağlaya yazıyorum göğüslerim bebeğim doğdu doğalı çatlak kendimi sıka sıka emziriyodum bi göğsüm diğerine göre daha çok süt gelmesine rağmen mastit oldu dün masaj yaptık,sağdık o memeyi 5 kez emzirdiysem ötekini 2 kez emzirdim şişi insin diye. Koltuk altımdan memeye doğru bi sızlama şeklinde ağrı geliyodu o hafifledi biraz. Bugün yine emzirmek için aldım bebeğimi göğüsümden kan geldi hemen çektim memeden mama yaptık doydu ama bi müddet sonra tekrar meme istedi öteki çok acıyanı vereyim dedim o da kanadı aynı şekilde emziremedim bebeğimi. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki acıma ağlamaktan helak oldum napayım da geçsin bu yaralar Allah rızası için öneride bulunun
Krem ve duşta göğsümüzü yıkayın masaj yaparak.benım gogus uclarım ortadan ıkıye ayrıldı mastıt oldum ıhtıhaplandı atesım cıktı ve bayıldım cok zor onun acısını cok ıyı bılırım
doktora gıdeceksınız sıze 2 cesıt krem verecek onu duzenlı kullkanacaksınız ve bol bol dusta masaj yapın gogsunuze gececek