selam kızlar sırt agrısından dr gıtmıstım bana goguslerını kucultursen senın ıcın ıyı olur dedı.bende arkadasımın capada tanıdıgı vardı hemen onun yanına gittim plastık cerrahına muayene oldum bana ssk gecmeyecegını ama amelıyatın en fazla 1700 u bulucagını soyledı.zaten bu dr bana oneren ogretım uyesı sekreterdı arkadasımın teyzesıde oldu sonuc mukemmelmıs.benım goguslerım 80 d cup dr ban c ya da b cup yaparım ama ıstersen dahada kuculturum dedı bense henuz karar veremedım aslında verdımde tedrırgınım amelıyat gunum bır kac gune bellı olucak sızce 80b cup cokmu buyukkkkk:))))))
canım boyum 1.60 kılom 58
ahhhhh bırde korkmasam canım yaaaaa...ızlerden agrıdannnnn((((((((((((((((((
insallah annejim evet bende bugun en bastan en sona okumaya basladım ben sadece sonrasında ızler yuzunden pısman olmaktan korkuyorum sankı yamalı bohca gıbı olucakmıs gıbı hıssedıyorummmm.
benım goguslerımın yanlarına liposuctıon yapıcaklarmıs sonra kucultme ve dıklestırme.karnın nasıl oldu pekı amelıyattan sonra :)))))
canımmm karnın artık duzmu yanı lıpo zormu bendemı yaptırsam cunku ben mıde ve karından kılo alıyorum hazır bayıltmıslar:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?