selam kızlar.benım goguslerımle ılgılı sıkayetım baslıktanda anlasıldıgı uzere sarkık olmalarıırı goguslerım var ama dogru sutyen kullanmadıgımdan ve cok sık kılo alıp vermekten cok sarktılar ustelık daha 20 yasındayım.evlenmeden once goguslerımı yaptırmak ıstıyorum.ayrıca goguslerımın yapısı cok yumusak.bu konuda tecrubelı arkadaslar bana bılgılerını aktarabılırlermı hangı doktora yaptırmalıyım yada en uygun zaman nedır gıbı konularda benı aydınlatırsanız cok sevınırım kızlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
goguslerım cok sarkık:(
- Konu Sahibi dilannnn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım bende seninle aynı dertten muzdaribim bende 2 yıl önce doğum yaptım doğal olarak göğüslerim sarktı ameliyat olamayacağıma göre çareyi sporda aramaya başladım 2'şer kiloluk dambıl şipariş verdim göğüs egzersizi çalışıcam eşim bedeb eğitimi öğretmeni ban ayardımcı olacak sende dene derim netten videolara bakarak pes etmeden uzun süre yap sporu mutlu kal
Canim benimmm, ben de öyleydim!!!!
sporlar, buzlar, soguk duslar salak gibi, hic ise yaramadi. Yapi meselesi, iki spor salonu, calistirici degistirdim, birinde daha da büyüdüler bile.
gelinligimi bile askili gimek zorunda kaldim, kocamdan hep utandim, bebekten sonra amelyat olayim dedim, bebegimi emziremedim, memeler almis basini gidiyor buyumus, bebegi boguyor, ucu iceride, bebek agzina alamiyor, iki ay yaralarla ve yanlis emzirmeyle gecti. sütüm kesildi de, iskence sona erdi.
keske keske diyorum, daha 18 yasimdayken amelyat olsaydim, universite yillarimda o tulumlari giymesydim, bankada calissirken etek altina topulku giyemezdim, sallaniyorlar diye, ne bakarlardi, sütyen bulamadim yillarca, bütün parami sütyenlere verdim, atlet ustune atlet...
hamile oldugumda da karnima nasil baski yaptilar, ne bir hamile kiyafeti, ne de söyle herkesin, aaa ne güzel hamile kadin olmussun diyebilcegi bir hamileligim olmadi.
yasim gelmis 40'a iki hafta önce oldum,
cok gec kalmisim bunu anladi.
zararin neresinden dönersen kar derler de...
biz de cok avutmayalim kendimizi,
daha gencsin, bu yillarda rahat giyinip, hareket etmeyeceksin de ne zaman??
bu hayat senin, o nedenle, ne istedigini bil.
bana biri bunlari anlatsaydi o yaslarda, hemen amelyatimi olurdum...
allah yardimci olsun tum koca memelilerin, tövbe!! sinirim bozuldu!!
sporlar, buzlar, soguk duslar salak gibi, hic ise yaramadi. Yapi meselesi, iki spor salonu, calistirici degistirdim, birinde daha da büyüdüler bile.
gelinligimi bile askili gimek zorunda kaldim, kocamdan hep utandim, bebekten sonra amelyat olayim dedim, bebegimi emziremedim, memeler almis basini gidiyor buyumus, bebegi boguyor, ucu iceride, bebek agzina alamiyor, iki ay yaralarla ve yanlis emzirmeyle gecti. sütüm kesildi de, iskence sona erdi.
keske keske diyorum, daha 18 yasimdayken amelyat olsaydim, universite yillarimda o tulumlari giymesydim, bankada calissirken etek altina topulku giyemezdim, sallaniyorlar diye, ne bakarlardi, sütyen bulamadim yillarca, bütün parami sütyenlere verdim, atlet ustune atlet...
hamile oldugumda da karnima nasil baski yaptilar, ne bir hamile kiyafeti, ne de söyle herkesin, aaa ne güzel hamile kadin olmussun diyebilcegi bir hamileligim olmadi.
selam kızlar.benım goguslerımle ılgılı sıkayetım baslıktanda anlasıldıgı uzere sarkık olmalarıırı goguslerım var ama dogru sutyen kullanmadıgımdan ve cok sık kılo alıp vermekten cok sarktılar ustelık daha 20 yasındayım.evlenmeden once goguslerımı yaptırmak ıstıyorum.ayrıca goguslerımın yapısı cok yumusak.bu konuda tecrubelı arkadaslar bana bılgılerını aktarabılırlermı hangı doktora yaptırmalıyım yada en uygun zaman nedır gıbı konularda benı aydınlatırsanız cok sevınırım kızlar
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
canım benım 7 ay oldu amelıyat olalı..ben aydında yasıyorum..ızmırde amelıyat oldum..
senın kucultme olunca devlet karsılıyo bır kısmını bıldıgım kadarıyla bıze gore daha sanslısın..ıyı bır doktor buldugun surece devlette cok bı ucret odemessın..
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
aaaa cok sasırdım vallah sımdı devletın karsılamasına ama benım tam olarak kucultme degılde dıklestırme oluo sanırım kımse pek olmamıs ztn bu amelıyatı galıba cunku kımse bısı yazmadı
dıklestırme hakkında benım de bı bılgım yok ama kucultmede karsılıyo dıe bılıyorum...
ne spor, ne ilac hicbirsey meme sarkikligini duzeltmez. gogus sarktigi zaman meme dokusu yumusamis ve icinde yag birikmis oluyor, sporla bunu degistimenize ihtimal yok
tek cozum ameliyattir
ben 30 eylulde meme diklestirme amaliyati oldum, 29 yasinda oldum ameliyati, suanda muhtesemler, niye daha once olmadim diyorum hep.
`meme diklestirme ameliyati oldum,ayrintilariyla` adli yazimi okursaniz, her asamasini detaylari bulabilirsinz,
hic bu eziyetlere, komplekslere gerek yok.gidin olun, istediginiz giyin, dimdik yuruyun gururla
tek cozum ameliyattir
ben 30 eylulde meme diklestirme amaliyati oldum, 29 yasinda oldum ameliyati, suanda muhtesemler, niye daha once olmadim diyorum hep.
`meme diklestirme ameliyati oldum,ayrintilariyla` adli yazimi okursaniz, her asamasini detaylari bulabilirsinz,
hic bu eziyetlere, komplekslere gerek yok.gidin olun, istediginiz giyin, dimdik yuruyun gururla
öncelikle devlet göğüs dikleştirme ameliyatını ödemiyorç davletin göğüs küçültme ameliyatlarını ödeyebilmesi için; büyük göğüsün hastanın sağlığına zarar verdiği sağlık raporuyla onaylanmalı. mesela büyük göğüsleri vücut taşıyamadığı için hastada bel fıtığı gelişti ise... ya da, yine büyük göğüsten ötürü hastada kambur oluştu ise... gibi gibi... estetik amaçlı hiç bir cerrahiyi devlet karşılamıyor.
ikincisi, evet bir miktar sarkmış göğüsler egzersiz ve sporla daha formunda olabilir. ama gerçekten ciddi bir deformite var ise, ve bu kişiyi mutsuz ediyorsa bencede kesinlikle ameliyat olmalı. onun sporla düzelmesi mümkün değil çünkü. bu kadar detayı sağlık sektöründe çalıştığım için biliyorum. doktor seçiminize de dikkat edin arkadaşlar... sonuçta meme altı ve başında kesileriniz olacak. bu izler zamanla yok denecek kadar azalıyor ama başarısız bir ameliyatta, simetrisinden tutun, izlerinize kadar herşey eziyete dönebilir. ben bir çok iyi ve kötü örneğini kendi gözlerimle gördüm çünkü....
ikincisi, evet bir miktar sarkmış göğüsler egzersiz ve sporla daha formunda olabilir. ama gerçekten ciddi bir deformite var ise, ve bu kişiyi mutsuz ediyorsa bencede kesinlikle ameliyat olmalı. onun sporla düzelmesi mümkün değil çünkü. bu kadar detayı sağlık sektöründe çalıştığım için biliyorum. doktor seçiminize de dikkat edin arkadaşlar... sonuçta meme altı ve başında kesileriniz olacak. bu izler zamanla yok denecek kadar azalıyor ama başarısız bir ameliyatta, simetrisinden tutun, izlerinize kadar herşey eziyete dönebilir. ben bir çok iyi ve kötü örneğini kendi gözlerimle gördüm çünkü....
slm kızlar bende bu konudan muzdaribim gögüslerim benide çok rahatsız ediyo inanılmaz sarkıklar bu ameliyetlar ne kadara yapılıyor bilen varsa yazabilir mi?
slm, forumda yeniyim, aslında epeydir takip ediyorum ama üyeligi yeni aldım.
esas konu gögüslerinin sarkıklığından çok, senin vücut yapın ve gögüs yapın. ona göre neler yapman gerektigini doktorun sana önerebilir diye düşünüyorum. kimi bayanlar sporla gögüslerini istediklerine yakın şekillere getirebiliyor ama kimilerinde ne yapsan olmuyor. hatta ameliyattan sonra bile sarkanlar var bu biraz bünyeye baglı.
mesela ben aslında minyon yapılı biriydim ama geçirdigim bir rahatsızlıktan sonra 2 ayda 24 kilo aldım. metabolik sorunlardan dolayı da aldıgım gibi geri veremiyorum. ellerim ayaklarım hala küçükler ve bileklerim de incecikler :)bu nedenle çeşitli kemik agrılarım oluyordu. zayıfken de gögüslerim 90 civarındaydı sonra geldikleri hali düşünmek zor olmasa gerek:) büyüyen gögüslerim boynumdan belime kadar şiddetli agrılar yapıyordu. artık dik durmakta çok zorlanıyordum sanki tahta yıgını taşıyormuşum gibi hissediyordum. meger o tahta yığını sandıgım şey gögüslerimmiş :) ayrıca vücuduma göre o kadar büyüktüler ki, bir elbise alacagım zaman, gögüslerime olması için normal bedenimden 1 ya da 2 beden büyük almam gerekiyordu.
bendeki asıl sorun gögüslerin büyümesi degilmiş, kemiklerimin ince olması ve omuzlarımın dar olması imiş. bu nedenle yaptıgım sporlar falan fayda etmedi, elbette katkısı olmuştur ama eski haline dönmedi. 2 yıl önce ameliyat olmam gerektigi söylenmişti ama ben ancak 2 hafta kadar önce olabildim. normalde meme dokusu ile yağ dokusu % 50- % 50 olmalıymış ama bende yağ dokusu % 80 miş. bu da neden yaptıgım sporların faydasını görmedigimi özetlemiş oldu. ( ayrıca bana o kadar agrıyı veren de topu topu 1.5 kg miş! ameliyatta toplam o kadar yağ çıkarılmış)
demek istedigim memnun olmadıgın durumu doktorunla hatta birden fazla doktorla konuşmalısın bence. ancak ondan sonra ne yapılması gerektigini anlarsın, ve işe koşulursun. sonuç daha saglıklı ve memnun edici olur.
merak ettigin bir şey olursa çekinmeden sorabilirsin elimden geldigince seve seve yardımcı olurum.
............................Canim benimmm, ben de öyleydim!!!!
keske keske diyorum, daha 18 yasimdayken amelyat olsaydim, universite yillarimda o tulumlari giymesydim, bankada calissirken etek altina topulku giyemezdim, sallaniyorlar diye, ne bakarlardi, sütyen bulamadim yillarca, bütün parami sütyenlere verdim, atlet ustune atlet...:2::2:
aynı dert bendede var canım ve malesef benimki genetik ilk bastan beri böle bide ustune buyukler iice sorun oluyo bende ameliyat olmayı dusunuyorum ankarada dr arıyorum onun için babama gögsümün agrısı sırtıma vuruyo dedim -ki dogru - o yuzden ameliiyat olcam biara diyorum olabiliyosan yasın 20 miş hemen ol cunku hemen ayaga kalkarsın bide ilerde dahada sarkıyolar:84:cok tesekur ederım ılgınız ıcın ama benım gogus sarkıklıgım cok ust sevıyede bu yuzden amelıyat sart gıbı gorunuyor okulum var oyuzden sımdı yapamıyorum yazın mutlaka yaptırıcam ama babama ne dıcem ıste onu cok merak edıyorum:)))