Gögüsler illaki agrirmi

f-l-z

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
574
241
103
44
Kizlar 22 nisanda en son reglm bugün 3 gun geçti kasiklarimda ara ara agri oluyor sonra geciyor karnimda şişlik var ama burda çok okuyorum goguslerde agri olur siser falan diye bende gecen hafta gogus uclarim 2 gün sizladi sonra gecti hamilelik belirtisinde illaki gögüsler agriması şişmesimi lazim bilgisi olanlar yazarsa sevinirim

Canim gecen ay aynisini yasadim kesin hamileyim dedim ama göguslerim de bi belirti yoktu. Bir hafta gecikmeli adet oldum. AMA gogus agrisi olmadan gebe klanlari cok okudum. Insallah istedigin gibi olur.

Canim gecen ay aynisini yasadim kesin hamileyim dedim ama göguslerim de bi belirti yoktu. Bir hafta gecikmeli adet oldum. AMA gogus agrisi olmadan gebe klanlari cok okudum. Insallah istedigin gibi olur.
Inşallah cnm ya bulamadim cok baktim ama

Benm oldu hemde çok dokununca ble acrdı eşm yanlşlkla çarpmştı da acsndan ağlamştm

Test yapmadınız mı

Gebelik ve doğum aynı parmak izi gibi kişiye özel ve farklı seyreder kimsenin belirtisine aldırış etme bence. Elinde test yok mu?

Gebelik ve doğum aynı parmak izi gibi kişiye özel ve farklı seyreder kimsenin belirtisine aldırış etme bence. Elinde test yok mu?
Test var elimde ama 3 gun geçti bir kac gun daha gecsin net olsun diyorum o negatifi ğormeye korkuyorum ya

Test var elimde ama 3 gun geçti bir kac gun daha gecsin net olsun diyorum o negatifi ğormeye korkuyorum ya
Yumurtlama takip ettiysen 14 gün de geçtiyse negatifse de pozitife dönmez ama ya kendine böyle eziyet etme bence biliyorum çok sinir bozucu tek çizgi görmek ama derler ya aklımda duracağına karnımda dursun.. tabi yine de sen nasıl iyi hissedeceksen öyle yap

Yumirtlama.takip etmedim bugun normalde 26 gunde bir olurum cok nadirdir 28 gun olir bugün 32 gun oldu yumurtlama hesaplamadim bu ay akisina birakim dedim regl takviminde 6 mayis gorunuyordu yumurtlama

Yumirtlama.takip etmedim bugun normalde 26 gunde bir olurum cok nadirdir 28 gun olir bugün 32 gun oldu yumurtlama hesaplamadim bu ay akisina birakim dedim regl takviminde 6 mayis gorunuyordu yumurtlama
Hımm o zaman bekle bakalım bi 3-4 gün daha tam bir hafta gecikme olsun madem nasıl istersen inşallah güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…