Gecen sene bendede olmuştu sut gibi beyaz sıvıydı ikisindende geliyordu dr gittim muayne oldum bişey cikmadi cok şükür bazen hormanlardan dolayı olabiliyormus.Az önce tek göğsümden koyu renkli bir akıntı geldiğini farkettim acaba hamilelik belirtisimi diye int de araştırırken kanser belirtisi olabileceği gibi yazılar okudum ve kötü oldum. Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum sizce hamilelik belirtisi olabilir mi kızlar,daha önce yaşayanınız yada duyanınız var mı
Süt gibi olsa belki endise yapmazdim ama koyu renkli,kahverengi yesil arasi bisey olunca cok korktumGecen sene bendede olmuştu sut gibi beyaz sıvıydı ikisindende geliyordu dr gittim muayne oldum bişey cikmadi cok şükür bazen hormanlardan dolayı olabiliyormus.
Acile gitsem bisey yapmazlarki simdi yarin gel derler kesinTelaş yapma belki hamilesindir ama dr görün yine de
Bncde bi Dr görün inş hamilelik belirtsdr :)
yarın git zatenAcile gitsem bisey yapmazlarki simdi yarin gel derler kesin
Evt acil hic bsey ypmz cnm ama kotu düşünme bsey yoktur inş
Oyle yapayim yarin gideyim de sabaha kadar uyku yok simdi bana. Nolur gebelik belirtisi olsun ya nolur :-(Yar
yarın git zaten
Canim ya inşallah başka bisey değildir dua et, prolaktin yükselmiştir belki goguslerinde başka agri falan varmiydi birdenmi olduOyle yapayim yarin gideyim de sabaha kadar uyku yok simdi bana. Nolur gebelik belirtisi olsun ya nolur :-(
Sagol canim insallah kotu bisey degldir moralim cok bozuldu.goguslerimde hic agri sizi yoktu,hicbir sikayetim yoktu banyoda az once farkettim. Yarinda bat gunum icimde bir umut insallah gebelik vardir onunla alakalidir diyor ama herhalde hic boyle belirti yasayan da olmamisCanim ya inşallah başka bisey değildir dua et, prolaktin yükselmiştir belki goguslerinde başka agri falan varmiydi birdenmi oldu
Kotu birşey değildir merak etme canim biz iyiye yorumlayalim bunu , herkesin hamilelik belirtisi farklı canim ya herkes kendine özel belirti yasiyor korkmaSagol canim insallah kotu bisey degldir moralim cok bozuldu.goguslerimde hic agri sizi yoktu,hicbir sikayetim yoktu banyoda az once farkettim. Yarinda bat gunum icimde bir umut insallah gebelik vardir onunla alakalidir diyor ama herhalde hic boyle belirti yasayan da olmamis
Insallah dedigin gibidir canim insallah hamileyimdirKotu birşey değildir merak etme canim biz iyiye yorumlayalim bunu , herkesin hamilelik belirtisi farklı canim ya herkes kendine özel belirti yasiyor korkma
Test yapsana çıkarsağolun kızlar hepiniz nasıl moral oldunuz anlatamam. az önce baktım sıkınca bu seferde süt gibi bişey geliyodu ayy çok heyecanlandım yaaa bebiş mi var ki acaba
aylardır ikinci çizginin yeri bembeyaz olurdu ilk defa hafif de olsa bir çizgi var sanki yada ben öyle görüyorumTest yapsana çıkar
Maşaallah hamilesin hayırla gelsin inş dr git kanla onayla çok sevindim bana da dua et cnmaylardır ikinci çizginin yeri bembeyaz olurdu ilk defa hafif de olsa bir çizgi var sanki yada ben öyle görüyorum
dua etmezmiyim canım etmezmiyim, iyi bilirim bu hasreti. inşallah gerçekten bebeğim benimledir.Maşaallah hamilesin hayırla gelsin inş dr git kanla onayla çok sevindim bana da dua et cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?