göğüs yarasına çareymiş..

zeh

Aşkımın bahar tomurcuğu..
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
1.568
0
39
arkadaşlar ben daha doğum yapmadım emzirirkenki göğüs yarasını bilmem ama çevremdekilerden biri doğumdan önce bile göğsünda yara vardı hep nasıl emzircem diye üzülüyodu (oda büyüklerinde duymuş) hastaneye giderken çantasına soğan atmış kabuklarını soymuş evde streçe sarmış poşete felanda koymuş kokmamış doğum yapana kadar doğumdan sonra ilk çocuğu getirmişler emzirmeye emzirmeden meme başlarına güzelce o soğanı sürmüşler kokmuş biraz kaydirigubbakcemile3.. amaaa önceki yarası bile geçmiş inanın bence deneyelim bende yapıcam inşallah..
Allah yardımcımız olsun canlarım...

kızlar bu çok önemli aslında. soğanı bilmem ama benim göğsüm aylarca paramparça oldu. çocuğu doğurup herşey biticek sanmayın. asıl o zaman başlıyor herşey. bebeğinizi doğru emzirim. buna çok dikkat edin. ilk başlarda bişey olmuyor. acımıyor ama birkaç gün sonra bakıyorsun yara olmuş, sonra kanıyor ve paramparça oluyıor. benim meme ucum yoktu. bu yüzden ucunu uzatıyodum bebeğime. doğru tekniği mutlaka öğrenin

sağol canım tecrübe sahibi olarak gerçekten bunları sölemen umarım faydalı olur. bende soğanı denicem inş güzelce emziririm problemsiz..

bı yakınım bana da söylemıştı soğanı.3 çocuk emzırdım yara nedır bılmem demişti.amaaaan dedım o zaman ne soğanı içimden.sonraaaa ,sonra çok surdum o soğanı ama iş işten geçmişti.bence de kesınlikle yapın kulak ardı etmeyin.benım de fecı yara oldu.yenı yen ı ya geçiyor ya da ben alıştım artık acıya bimiyorum:) ve her emzırmeden sonra önce kurusun meme arkadan hemen kremınızı sürün ihmal etmeyin.

Arkadaşlar soğanı yeni duydum ama ben de tahinin üzerinde biriken yağı biliyorum... Gerçi yaralarım geçtikten sonra öğrendim ama bu sefer deneyeceğim... Gözlerimi kapatıp ayaklarımla tepinerek emzirirdim kızımı acıdan... Uyanacak da meme isteyecek diye ödüm patlardı... Gerçi zamanla geçti ama ilk 3 ay çok çektim... Tahin yağını ve soğanı deneyeceğim bu kez... Sağlıcakla gelsin de bebişimiz... Ama topiği okuyunca aklıma geldi çektiğim acılar... Şimdiden bilgi edinmek lazım bol bol.. Sonra vakit bile olmuyor araştırmaya...

soganı ılk defa duydum ama bebegi memeden tıksuındırmesın:sinifsinif: ben ayva cekırdegını bılıyorum denıcemde cekırdegı su ıle cezvede kaynatın jel halıne gelıyor onu surecegım cok kısı denedı faydasını gordu ben sımdıden baslıcam gogsumun ucları cok kuru acıyor ilk bebegımde kanlar gelmıstı her emısınde caresız kalırsam herseyı denerım o acı cok zor

X