• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ve göbek tüyleri

Yagmur0155

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
9
1
1
Merhaba, benim göğsümde ve göbeğimde tüyler var ve ben çok rahatsız oluyorum. Aslında kıl denecek kadar sert değil ama belli oluyorlar. Ağdayla almayı denedim ama sivilce oluşuyor ve 1 aya kalmadan çıkıyor. Daha 17 yaşındayım acaba ergenlikten dolayı olabilir mi lütfen yardım edin doktora gitmeyi düşünüyorum ama biraz çekindiğim için birazda uğraşmak istemediğim için gitmiyorum nolur yardım edin acaip rahatsız ediyor ya :(((

Canim.. Bende aynı sorunu yaşıyorum. Ki ben evliyim, tüylerim sarı sarı olmasına rağmen bu yüzden çok çekiniyordum. Doktora gidip hormon testi yaptırdım fakat her şey çok ama çok normal çıktı. Bir sorun yoktu. Bana herkes sen halana çekmişsin der sanırım genlerle alakalı. Sürekli ağdayla uğraşıyorum anlayacağın. Ama ilk önce doktora gidip hormon testi yaptır bakalım, bir sorun varsa tedaviyle sorunun ortadan tamamen kalkar. Doktordan çekinmene hiç hiç gerek yok inan..

Çok teşekkür ederim ablacım internete baktığım zaman iç hastalıkların habercisi olabilir diye bi yazı gördüm birazda korktum o yüzden, ama en kısa zamanda gidicem çok teşekkür ederim :)

Merhaba, benim göğsümde ve göbeğimde tüyler var ve ben çok rahatsız oluyorum. Aslında kıl denecek kadar sert değil ama belli oluyorlar. Ağdayla almayı denedim ama sivilce oluşuyor ve 1 aya kalmadan çıkıyor. Daha 17 yaşındayım acaba ergenlikten dolayı olabilir mi lütfen yardım edin doktora gitmeyi düşünüyorum ama biraz çekindiğim için birazda uğraşmak istemediğim için gitmiyorum nolur yardım edin acaip rahatsız ediyor ya :KK43:((
Merhaba. Eğer kıl gibi sert değilse hormonal değildir bence. Genetik yapınla alakalı bir durumdur. Ağda sivilce yaptıysa iple almayı deneyebilirsin. Ama kalıcı birşey istiyorsan iğneli ya da lazer epilasyon yaptır canım. Malesef başka çözümü yok bu kıl tüy işlerinin.

Aynı sorun bende de var tam olarak. Ama benim sivilceler sadece sırtımda çıkıyor. Bi çözümü olsa keşke :sinirli:

Back