• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ultrasonu

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
726
685
103
36
Merhabalar aranizda gogus ultrasonunu benim gibi düzenli çektiren var mi? Sol gogsumun biraz üst tarafında eline bir şey geldi ama kist gibi degil.bastirinca kemik gibi ama hareket ediyor.okadar endiselendim ki yarın sabah randevu aldım.aranizda böyle bir durum taşıyan oldu mu

Maraba canim ayni durumdayim benimde sag gogsumde dediğin gibi gogsumun uzerinde bi kitle var hareket ediyor doktora gittim ultrason verdi ama iki hafta sonraya sonraya yer bulabildim bekliyorum günün gelmesini fibredanne mi ne oyle bi iyi huylu tümör varmis doktor. Oyle olabilir dedi ama ultrason da belli olacak cok korkjyirum

Maraba canim ayni durumdayim benimde sag gogsumde dediğin gibi gogsumun uzerinde bi kitle var hareket ediyor doktora gittim ultrason verdi ama iki hafta sonraya sonraya yer bulabildim bekliyorum günün gelmesini fibredanne mi ne oyle bi iyi huylu tümör varmis doktor. Oyle olabilir dedi ama ultrason da belli olacak cok korkjyirum
Canım benim 10 sene önce fibreadenom vardı lokal anestezi ile alınmıştı. O günden sonra 9-10aya bir gidip ultrason çaktırıyorum.korkma iyi cikar Allahın izniyle

Canım benim 10 sene önce fibreadenom vardı lokal anestezi ile alınmıştı. O günden sonra 9-10aya bir gidip ultrason çaktırıyorum.korkma iyi cikar Allahın izniyle
Off inşallah benimkide oyle biseydir insallah korktugum basima gelmez allah büyük o gün bi gelsin bakalım rabbim büyük

Back