Göğüs ucunda sızlama

krc05

everything is ok:)
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
1.270
1.219
133
arkadaşlar merhaba,

ben az önce de bir forumda sordum gerçi bunu arkadaşlar sağolsun cevapladılar ama rahatsız olduğumdan dolayı yazma gereği duydum tekrar.

cumartesi akşamı ya da pazar sabahı ovulasyon testi ile yumurtamın çatladığı zamanı belirledim. değerlendirdik eşimle o günleri.

yalnız dün akşamüstü yaklaşık yarım saat süren bir göğüs ucu sızlaması oldu bende, yalnızca sağ göğüste. bugün sabah aynı şekilde biraz oldu. çok önemsemedim. ancak az önce gene başladı ve resmen canım yanıyo. yalnız bu sızlama sanki yanma gibi de oluyo, yani açıkçası gebelik belirtilerinde pek "yanma" tarzı bir belirti görmedim ve endişelendim.. (nette araştırma yaparken abuk-subuk şeyler de gördüm biraz korktum açıkçası)

fikri olan varsa yazabilir mi? neden olabilir bu yanma-sızlama acısı?

devam ederse dr.a gidicem ama şu an gidemem sanırım. fikri olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

hiç kimsenin mi bilgisi yok bayanlar:)

bidaha şansımı deniyim, kimsenin bilgisi yok mu bayanlar... göğüs ucunda yanma şeklinde sızı neden olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…