Göğüs ucunda egzama hakkında bilgisi olan var mı?

maviszeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
48
0
36
Niğde
arkadaslar bebegım 8 aylık ve emzirirken göğsumde kızarıklık ve kasınma basladı ben önemsemedım önce ama gittikçe arttı.sonra aynı kasıntı ve kızarıklık boynumdadaa olustu cildiyeye gittim egzama dedı.ilaç verdı ama internetten bı arastırdım illet bı hastalıkmıs gıbı bahsedıyorlar.kesın tedavısı yok fılan dıyolar.gecse bıle tekrarlarmış.bebegimi de emziremiyorum.çok üzgünüm.bu hastalık hakkında bi bilginiz var mı.lütfen paylaşın.

Son düzenleme:
Bendede oldu en son travacort krem kullandım gecti
Makina ile göğüsümü sağdigim da tekrar oldu bir kere sürdüm geçirdi...
Kafana yakmalara çalış cilt hastalıkları genelde stres ile de bağlantılı ...
Nette iyi bilgi kadar yanlış bilgide var... Cok araştırma kremlerini kullan rahat olmaya çalış ...

bende de var yaa. ne güzel hiç olmadı diye seviniyordum ama sanırım hem sıcaklardan hem de geçenlerde ard arda tam pamuklu olmayan bir sütyen kullanmıştım ondan. şimdilik çok şükür emzirmeyi etkilemiyor ama yayılıyor. elecon sürüyorum ama travazol denicem bi de. o da ciltte her türlü probleme iyi geliyor.

Merhabalar herkese egzama ile ilgili probleminize marka temsilciliğini yaptığım ürünü önerebilirim. Ürün patentli, doğal ve etkileri ispatlıdır. Ürünü kullanan insanlardan yorumlar gayet olumludur. Eğer ilgilenirseniz ürünle ilgili daha fazla bilgiyi sizinle paylaşabilirim. Sadece mailimden dönmeniz yeterli. Geçmiş olsun canım tekrardan.

Mail: didemnazlier@gmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…