arkadaşlar bebeği emzirmekten dolayı göğüs ucumda çatlaklar oluştu. iki göğsümün üstünde de ufak bezeler oluştu. Çıkıntı gibi şişti. Bu durumda olanlar hangi yöntemleri uyguladınız? ben muni x diye bir krem kullanıyorum doktorumun tavsiye ettiği. ama bebeği emzirirken silmem gerekiyor sanırım. o yüzden çok sorun oluyo.
Ben de doğumdan önce ve doğumdan hemen sonra hastanede başladım sürmeye lansinoh.bunun dışında zeytinyağı, vazelin, kendi sütüm vb. hiç biri işe yaramadı.Ne hamilelikte ne de doğumda böyle acı yaşadım.Seni çok iyi anlıyorum tüylerim şu anda bile diken diken oldu.Allah sabır versin.Benim 20 gün sürdü.Sadece dikkat etmen meme ucunu bebeğin ağzına dokundurup ağzını açtığında sadece ucunu değil kahverengi kısmın tamamını ağzına almasını sağlamak.Zaten bunu baştan yapmış olsaydık bu çatlaklar hiç olmayacaktı
lansinohun göğüs kremi var herkes kesinlikle tavsiye ediyo 20 tl bi krem işe yarıyomuş bende çok fazla çatlak olmadı şükür ama kremi almıştım
arkadaşlar bebeği emzirmekten dolayı göğüs ucumda çatlaklar oluştu. iki göğsümün üstünde de ufak bezeler oluştu. Çıkıntı gibi şişti. Bu durumda olanlar hangi yöntemleri uyguladınız? ben muni x diye bir krem kullanıyorum doktorumun tavsiye ettiği. ama bebeği emzirirken silmem gerekiyor sanırım. o yüzden çok sorun oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?