göğüs ucunda acı ve damar belirmesi gebelik belirtisi mi?

shipidik

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
13
0
6
34
İstanbul
Merhaba herkese.. hepinizin tecrübesi beni gerçekten etkiledi. Herkesin ayrı ayrıdır eminim belirtileri vs. Ama benzer şeyler ya da deneyimler eminim moral oluyor kimilerine.. aslında uzun süredir takip ediyorum bu siteyi. Ha bir şey var ki beklediğim cevap hamilesin ya da değilsin değil :)) bu şekilde soru ve cevaplar yanlış anlamayın beni ama çok olağan dışı geliyor. Buradan hamilesin evet ya da hayır değilsin diyerek ne ümit beslenmeli ne de ümitsizlik.. bence bu durum yıpratıcı herkes için. Evet geleyim kendi durumuma, engin tecrübelerinizden faydalanmak benim için büyüm şeref olacak önelikle bunun için cevap verecek herkese teşekkürediyorum. Ben yaklaşık ilkkez göğüs ucunda acı yaşıyorum. Ve damarlar olusmaya başladı ama bu damarlar siyah alanada dağılıyo. Çok araştırdım ama aydınlatacak bilgilere ulaşamadım. En son reglm 19 eylülde başladı 22 de bitti. Acı göğüste yavaş yavaş 25 gibi başladı ve artık uçlarda yoğun. Ne birine merhaba nasılsın diye sarılabiliyorum ne de geceleri uyuyabiliyorum :) tecrübesi olanlar yaşadıkları ilk göğüs belirtilerini söyleyebilir mi? Yarın test yapıcam. O da çıkmazsa kan testi.. o da değilse zaten muayene.. şimdi sadece tecrübesi olan arkdşlardan deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum

ben hamilelik geçirdiğim ilk günlerde göğüs ucumda acı hissetmiştim, südyen bile takamıyordum , herhangi birşeyin değmesi acı veriyordu. düşük başladığında meme uçlarındaki hassasiyet bitti. regl dönemine yakın bir dönemde olsaydın hamilelik belirtisi diye bilirdik ama sanki hormonal değişiklik gebeliğe hazırlık gibi duruyor , ovülasyon dönemine yeni girmiş olmalısın diye düşünüyorum. umarım senin istediğin gebelikse eğer öyle olmasını umalım. gebelik testi için oldukca erken gibi geliyor.

Evet bende testten sonuç alabileceğimi zannetmiyorum zaten yani istiyorum tabiiki 5 yıldır evliyim. Artık istediğimi düşünüyorum. Cevap için teşekkürederim çok. Yani böyle bir durum hazırlıkta olabilir mi diyorsun. En iyisi doktora gitmek sanırım. Çaydanlık bile kaldıramıyorum bazen. Bugün önceden tek olan damar 3 tane oldu ve belirginleşti. Anlam vermek gerçekten zor. Ümitlenmekte istemiyorum.. bilemiyorum yani.

bence test her iki test için(kan,idrar) çok erken,adetinin gecikmesini bekleyeceksin.ovulasyon dönemindesin,bu dönem de östrojen hormonlarının en yüksek seviyede olduğu dönem,dolayısıyla bu da yaşadığın belirtileri yarata bilir.yine de bir doktorla görüş istersen,inşallah hayırlısı olur senin için!

Amin teşekkürederim. evet hayırlısı inş. Doktora gidicem mutlaka. Yani beni düşündüren zaten hastalık döneminde göğüs ağrısı ve hassasiyeti mutlaka oluyor. Ama bu regl bittikten sonra başladı ve ilerliyor. Garip geldi bana bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…