Göğüs ucum yok :(

Enivecivokkee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2018
112
42
Merhaba hanımlar göğüs ucum içine çökük braz dokununca ufak çıkıyor ama bu bebek olduğunda emzirmeye sorun oluşturur mu çok dikkatimi çekiyor bu aralar.boyle olup bebek emziren var mı.eger sikintysa doktora gdecegim

Genelde emzirmeye başlayınca çıkıyor
Olurda çıkmazsa göğüs kalkanları var onu kullanırsınız
Ama eğer hamile iseniz arada ucu ile oynayın çıkması belirginleşmesi için
Zaten hamile kalkınca göğsünüz büyür ve oda çıkar biraz

Emzirmeye basladikca cikiyo bebegin damak yapisina gore sekilleniyo hatta dert etme hic benimde oyleydi hamileyken

Benim hiiiiç yoktu. Neler denwdim gamile iken çıksın diye. Philipsin bir ürününü buldum. Abd de. Pipo gibi. Gögs uclayının oldugunyere koyuyorsun. Piponun uc kısmunda sırınga gibi bşrsey var. Onu geriye cekince olusan vakum sayesinde göğüs ucu memeden ıkıp o piponun agız kısmına girip orasının seklini alıyır. 1-2 saat öykece uçlar vakumlu olarak pipo ucunda bekliyor. Ve sonrasında alışıyor kendi çıkık duruyor. Bulursam ürünün resmini atarım.

Emzirmek için göğüs ucuna ihtiyaç yok.
Bebek emdikçe süt geliyor, süt geldikçe göğüs yapınız bebeğin ağzına göre şekilleniyor.
Nacizane tavsiyem kalkan kullanmayın, ilk bebeğimde o hatayı yaptım ucu yok diye, silğkona alıştı ve göğsümü hiç tutmadı.
İkincise akışıma bıraktım, göğüslerim başka bir insana aitmiş gibi evrim geçirdi.

Buldum. tr de de varmış artık. Philips avent niplette göğüs ucu çıkarıcı.
Biraz pahalı ama kesnlikle değiyor. Kulık kıyafet herseyi alıyoruz. Bu da beslenmesi için gerekli:)
Ben hiç pişman olmadım. İyi ki almışım. Çiftlisini almıştım. Teklisini alıp Bir o tarafa bir bu tarafa da sırayla uygulayabilirsin.
Bir de bebek doğunca meme ucunu agzına vermeden hemen bunu 1 sn içinde takıp göğüs ucunu çıkarıp ağzına veriyordum. Hemşireler bile ürünü çok beğenip hastaneye de alalım demişlerdi. ismini almışlardı.

İlk hamileliğimde aynı sizin gibiydi dokuz ay boyunca plastik meme ucu takarak emzirdim.9.aydan sonra anca çıkıp bebek memeyi tutabilecek kıvama geldi ondan sonra ve 2.çocuğumda kullanmama gerek kalmadı

Bilim bu kadar ilerlemişken kafaya takılacak bi sorun değil ben bunun çaresini 10yıl önce bulmuştum

Çok sevinirim umarım bulurum burda bende

İsmi nedr acaba.bide kullandıktan sonra artık öyle kalıyor mu geri içine cokuyormu

Baya bı sure dokununca az bişey çıkıyor bırakınca saniyesine ortası yarık bı bı sekilde cokuyor.o yüzden dert ettim eksiden daha uzun süre dışında kalirdi
Hiç emzirmedim ama benimki de öyle. Çocuk emerken zaten ucun içeriye kaçmasına fırsat vermez diye dusunuyorum

Adını yazmışsıniz sonra gordum teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…