göğüs ucum kaşınıyor!!!!

doremi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
2.991
4
arkadaşlar;
2-3 gündür göğüs ucumun kaşındığını farkettim. herhangi bir kızarıklık ve ya acı yok, kaşınıyor sadece.
sizce nedir bu. bir doktora gitmem gerekecek kadar ciddi bir durum mudur acaba?..
korkmaya başladım..
:Saruboceq:

ben emziriyorum benimde oluyor hemde cok fena kasinti oluyor sonra geciyor her zaman degil neden acaba

burdayim vallaha ne yapim cocuklarla ilgileniyorum,
evle bile zor ilgileniyorum kiz pek huysuzlasti, namaza basladim onu da dogru durust kilamadim dort gundur yedi bititrdi kiz beni
ev batti balik yan gidiyor benimki kiziyor ama aksam kizin huysuz oldugunu gorunce anliyor iste ugrasip gidiyorum
insallah senin de birseyin yokdur ...

bildiğim kadarıyla hamilelik belirtilerinden birisiydi bu,

ama başka bişeyde olabilir ve bu belirti twek başına yeterli değil

bildiğim kadarıyla hamilelik belirtilerinden birisiydi bu,

ama başka bişeyde olabilir ve bu belirti twek başına yeterli değil

zaten regliyim canım. yani o belirti benim için maalesef geçerli değil.
ama çok şükür ki 1-2 gündür kaşınmıyor. geçti herhalde.
cevabın için sağol.. yerimseniben

canım benımde bir kaç aydır aynı şekilde kaşıntım oluyor. prolaktin hormonundan dolayıymış. yanı öyle asırı fazla değil ama biraz fazla benimki35,5 . bi hormon tahlili yaptır istersen kolayca çıkıyor ortaya ve bir ilaçla tedavı edilebiliyor. gecmiş olsun canım. eğer prolaktinin fazlaysa gebe kalmayada engel çünkü bende öyle öyrenmıştım bu konuyu.

bazen benımde oluyor arkadaslar boyle kasıntı aneme sormustum oda demıstı belkı kullandıgın sutyenlerden oluyodur dıye

aaa banada oluyor ayda bir iki gün ama böyle nerenin kaşındığı belli değil ama çıldırtacak kadar yoğun bir kaşıntı. hormonlardandır diye düşünmüştüm.

valla 20liralık bir tahlil yaptırın kurtulun derim kızlar. sonuçta ileride sorun acmasın başınıza.

canım benımde bir kaç aydır aynı şekilde kaşıntım oluyor. prolaktin hormonundan dolayıymış. yanı öyle asırı fazla değil ama biraz fazla benimki35,5 . bi hormon tahlili yaptır istersen kolayca çıkıyor ortaya ve bir ilaçla tedavı edilebiliyor. gecmiş olsun canım. eğer prolaktinin fazlaysa gebe kalmayada engel çünkü bende öyle öyrenmıştım bu konuyu.

evet canım hormonlarım yüksek zaten ilaç tedavisi görüyorum.
kaşıntı ondan mı oldu dersin??? benneyaptımki

valla 20liralık bir tahlil yaptırın kurtulun derim kızlar. sonuçta ileride sorun acmasın başınıza.

peki bu hormon testini yaptırmak için bir doktora gitmemiz gerekmiyor mu?? yani jinekolog ya da endokronolog gibi.. bir tahlil laboratuvarına gidip ben prolaktin hormoın testi yaptırmak istiyorum desek de "yok yapmayız" demezler muhtemelen ama hadi yüksek çıktı.. o zaman gerekli ilacı her halükarda doktorun yazması lazım di mi?? ya bunun gebe kalmaya engel bir durum olduğunu öğrendiğim iyi oldu.. biz de birkaç aydır uğraşıyoruz olmuyor diyordukk... belki de benim problemim budur .. tşkler Patricia a.s.

peki bu hormon testini yaptırmak için bir doktora gitmemiz gerekmiyor mu?? yani jinekolog ya da endokronolog gibi.. bir tahlil laboratuvarına gidip ben prolaktin hormoın testi yaptırmak istiyorum desek de "yok yapmayız" demezler muhtemelen ama hadi yüksek çıktı.. o zaman gerekli ilacı her halükarda doktorun yazması lazım di mi?? ya bunun gebe kalmaya engel bir durum olduğunu öğrendiğim iyi oldu.. biz de birkaç aydır uğraşıyoruz olmuyor diyordukk... belki de benim problemim budur .. tşkler Patricia a.s.

sevgili maat; benimde adet düzensizliği nedeniyle gittiğim doktorun hormon testi isteme sonucu prolaktinimin yüksek olduğunu öğrendik ve doktorum bu yükseklikte hamile kalman zorlaşır dedi, 1 aydır hap kullandım. bu hafta içi sonucu öğrenicem inş. düşmüştür.

gelelim senin soruna: bence direk bi doktora git derim. çünkü çıkan sonuca göre tedavini hemen başlatır.hap vs.. merak etme korkulacak bişey yok, moralini yüksek tut canım.
allah herkese şifa versin.

sevgili maat; benimde adet düzensizliği nedeniyle gittiğim doktorun hormon testi isteme sonucu prolaktinimin yüksek olduğunu öğrendik ve doktorum bu yükseklikte hamile kalman zorlaşır dedi, 1 aydır hap kullandım. bu hafta içi sonucu öğrenicem inş. düşmüştür.

gelelim senin soruna: bence direk bi doktora git derim. çünkü çıkan sonuca göre tedavini hemen başlatır.hap vs.. merak etme korkulacak bişey yok, moralini yüksek tut canım.
allah herkese şifa versin.

bugün internete girip prolaktin hormonu hakkında bilgi edinmeye çalışltım... sözkonusu hormonun yüksekliğinde 3 temel belirti sayılıyor: adet düzensizliği, gebe kalamama ve mem ucundan süt veya benzeri akıntı gelmesi... bende adet düzensizliği ya da akıntı yok ama sanırım halihazırdaki kaşıntı durumuna gebe kalamamayı eklediğinde yine de şüphe uyandırıcı bir tablo görünüyor... teşekkürler.. bir doktora görünsem iyi olacak sanırım .. ne olur ne olmaz

...............................arkadaşlar yine başladı bende bu kaşıntı yaaa.............................

kızlar benimde bir aydır sürekli kaşınıyo ve ucu çok acıyoo sanki artık kaşıntıdan yara oldu gibii şuanda bile kaşınııyoo bazen beni deli ediyoo en olmadık yerlerde kaşıyasım geliyooo ufff hele işyerinde kimse olmayınca işi gücü bırakıp gögüsümü kaşıyorumm :))) napıyım bide tatlı kaşınıyolarki sormayın haa bide ucunda böle beyaz beyaz bişeyler oluyo neden acaba hani tam sütün geldiği yerdee neden olabilirki

Bence bu kaşınma prolaktin hormonu yüksekliiginden kaynaklı bişi..
Cünki bendede oluyor, prolaktin tedavisi görüyorum...

X