- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben emziriyorum benimde oluyor hemde cok fena kasinti oluyor sonra geciyor her zaman degil neden acaba
bildiğim kadarıyla hamilelik belirtilerinden birisiydi bu,
ama başka bişeyde olabilir ve bu belirti twek başına yeterli değil
canım benımde bir kaç aydır aynı şekilde kaşıntım oluyor. prolaktin hormonundan dolayıymış. yanı öyle asırı fazla değil ama biraz fazla benimki35,5 . bi hormon tahlili yaptır istersen kolayca çıkıyor ortaya ve bir ilaçla tedavı edilebiliyor. gecmiş olsun canım. eğer prolaktinin fazlaysa gebe kalmayada engel çünkü bende öyle öyrenmıştım bu konuyu.
bendede oluo yaa büyüyolarmı acabaaaa:))))))
valla 20liralık bir tahlil yaptırın kurtulun derim kızlar. sonuçta ileride sorun acmasın başınıza.
peki bu hormon testini yaptırmak için bir doktora gitmemiz gerekmiyor mu?? yani jinekolog ya da endokronolog gibi.. bir tahlil laboratuvarına gidip ben prolaktin hormoın testi yaptırmak istiyorum desek de "yok yapmayız" demezler muhtemelen ama hadi yüksek çıktı.. o zaman gerekli ilacı her halükarda doktorun yazması lazım di mi?? ya bunun gebe kalmaya engel bir durum olduğunu öğrendiğim iyi oldu.. biz de birkaç aydır uğraşıyoruz olmuyor diyordukk... belki de benim problemim budur .. tşkler Patricia a.s.
sevgili maat; benimde adet düzensizliği nedeniyle gittiğim doktorun hormon testi isteme sonucu prolaktinimin yüksek olduğunu öğrendik ve doktorum bu yükseklikte hamile kalman zorlaşır dedi, 1 aydır hap kullandım. bu hafta içi sonucu öğrenicem inş. düşmüştür.
gelelim senin soruna: bence direk bi doktora git derim. çünkü çıkan sonuca göre tedavini hemen başlatır.hap vs.. merak etme korkulacak bişey yok, moralini yüksek tut canım.
allah herkese şifa versin.