Göğüs ucu

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar benim göğsümün ucu yok içinde yani arada bi çıkıyor bazen sol göğsümde sarı toplu iğne gibi bi iltihap gibi bişey görüyorum o çukurda kalıyo kendi kendine gidiyo arada bir oluyo Küçükkende olmuştu doktora gitmiştim bi sorun yok cilt kendi kendine yapıyo bunu demişti yine gidicem tabi ki doktora ama size sormak istedim bole bişeyle karşılasan var mı

Merhaba kan testi yaptırdıniz mi ?
Hormon değerleri ile alakali olabilir gogusten akıntı gelmesi. Geçmiş olsun

Meme başı akintiniz tek göğüste mi ? Sktiginiz zaman mi yoksa kendiliğinden mi akıyor ? Eger 2 memede akıntı varsa vücudu ilgilendiren sistematik bir sorun olabilir. Ama tek memeden akiYorsa sadece memeyle alakali bir sorun olabilir. Prolaktin seviyenize baktirmanizi tavsiye ederim. Genelde doğum yapan kadınlarda daha sık görülür ama. Emzirme sonrası vs. Bi prolaktin seviyenizi olcturun geçmiş olsun tekrar.

Bende de aynı durum vardı kac tane hastaneye gıttım ozeller de dahıl hıc bısey cıkmadı hatta annem sormustu doktora bebegı olunca nasıl emzırcek falan duzenlı bakalm duzelmezse amelyt vb yaparz estetk grnm ıcın rahatsz olrsa demıstı evlendm bebegm oldu emzırmeye baslaynca ucu cıktı smdı duzgun ama bebekten once zorla elımle bıle cıkmıyodu cok acıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…