Göğüs ucu yarasına krem önerisi olan var mı

Uygun fiyatli birsey ariyorsan lansinoh var

Yara olmaması için bebeğin doğru kavraması gerekir meme ucunu YouTube ta filan nasil kavraması gerektiğine dair videolar var. İzleyebilirsiniz. Kreme gelince en doğal ve işe yarayanı ayva çekirdeğinden evde yapacağınız jel bir miktar suya koyunca jelleşiyor bir kaç saate ve mucizevi. Çok ciddi yaranız mevcutsa Garnastan pomad bana ebe hemşire önermişti kullanmama gerek kalmamıştı ama kullananlar iyileştiklerini söylediler. Garmastanı emzirmeden önce mutlaka çok iyi şekilde temizlemeniz gerekir. Tabi ayva çekirdeği jelinide. Bir de meme uçları kıyafete filan değdikçe hassaslaşıyor ben aventin gögüs kalkanlarını almıştım ped kullanmamada gerek kalmamıştı akan sütler onun içine akıyodu. Gümüş kapak kullananlarda var yara için deneyimlemediğim için bir şey diyemeyeceğim onun için. Geçmiş olsun.

Göğüs ucu yarasına krem önerisi olan var mı
Kremle geçer mi bilmiyorum, eğer ilk zamanlarsa gümüş kapak çok iyi geliyor. Bebek alışmış ve daha ilerleyen zamanlarda oluşan yara ise, dişten ısırma gibi, zeytinyağı ile kantaron yağıni cam bir kapta beklettim 1 gece, o da iyi geldi.

Ben Doğumdan 1 ay önce lansinoh kullanmaya başladım. Bebek doğru kavrayamadığı için yara oldu tabii yinede. Zeytinyağı denedim daha sonra, kreme bin basar. Zeytinyağı sürüp, makyaj pamuğuna da biraz döküp emzirme atletlini öyle giyiyordum. Çok iyi geldi. Saf zeytinyağını mutlaka deneyin.

Avent in göğüs Ucu kremi ve avent in göğüs kalkanlarını tavsiye ederim çok kısa bir süre hafif bir çatlağım oldu bunlar sayesinde rahat atlattım bebeğim 7 aylık halen ara ara kullanıyorum

Back