- 1 Temmuz 2018
- 264
- 88
- 98
- Konu Sahibi blackblackblack
-
Canım lansinoh senin derdinin çaresi bende 3 ay oldu doğum yapalı lansinoh geçirdi evet biraz pahalı ama doğal sürünce bile bebeğini emzirebilirsin kanadı bile emzir benm bebeğimin ağzı kan olurdu öyle öyle geçiyor insanın psikolojiside maf oluyor ama hepsi geçiyor öyle düşün2 hafta oldu doğum yapali göğüs ucu yaram mahvetti beni.emzirmeye korkar oldum. Tahin yağı ayva çekirdeği zeytinyağı fayda etmedi.gogus ucu kremi denedim bir kac tane onlar da fayda etmedi.. lansinoh un varmiş ona iyi diyolar kullanıp memnun kalan var mı? Ya da başka önerisi var mı çok pahalı olmayan krem önerileri?
Herşeyi hatta tüm kremleri denedim, hiç biri fayda etmedi. Çok sinirlerim bozulmuştu herşeyi kullanmayı bıraktım, acı ile emzirmeye alışmıştım çünkü. 3.ay kendiliğinden geçti. Şuanda 4 buçuk aylık oldu emzirmenin keyfine vardım çok şükür. Sakına pes etme elbet bir gün senin de geçecek, umarım benimki kadar uzyn sürmez. Ama göğsünün hava alması ve bebeğin düzgün emmesi çok önemli.2 hafta oldu doğum yapali göğüs ucu yaram mahvetti beni.emzirmeye korkar oldum. Tahin yağı ayva çekirdeği zeytinyağı fayda etmedi.gogus ucu kremi denedim bir kac tane onlar da fayda etmedi.. lansinoh un varmiş ona iyi diyolar kullanıp memnun kalan var mı? Ya da başka önerisi var mı çok pahalı olmayan krem önerileri?
Emzirmeye korkar oldum artıkCanım lansinoh senin derdinin çaresi bende 3 ay oldu doğum yapalı lansinoh geçirdi evet biraz pahalı ama doğal sürünce bile bebeğini emzirebilirsin kanadı bile emzir benm bebeğimin ağzı kan olurdu öyle öyle geçiyor insanın psikolojiside maf oluyor ama hepsi geçiyor öyle düşün
Insallah o kadar uzun sürmez benimkiHerşeyi hatta tüm kremleri denedim, hiç biri fayda etmedi. Çok sinirlerim bozulmuştu herşeyi kullanmayı bıraktım, acı ile emzirmeye alışmıştım çünkü. 3.ay kendiliğinden geçti. Şuanda 4 buçuk aylık oldu emzirmenin keyfine vardım çok şükür. Sakına pes etme elbet bir gün senin de geçecek, umarım benimki kadar uzyn sürmez. Ama göğsünün hava alması ve bebeğin düzgün emmesi çok önemli.
Lansinoh bana iyi gelmedi. Garmastan diye bi krem iki gune tamamen gecirmisti 4 sene once 40tlye almstik smdi 95tl mis2 hafta oldu doğum yapali göğüs ucu yaram mahvetti beni.emzirmeye korkar oldum. Tahin yağı ayva çekirdeği zeytinyağı fayda etmedi.gogus ucu kremi denedim bir kac tane onlar da fayda etmedi.. lansinoh un varmiş ona iyi diyolar kullanıp memnun kalan var mı? Ya da başka önerisi var mı çok pahalı olmayan krem önerileri?
Cnm tek çaren lansinoh 3 günde geçirdi bnmkini dene2 hafta oldu doğum yapali göğüs ucu yaram mahvetti beni.emzirmeye korkar oldum. Tahin yağı ayva çekirdeği zeytinyağı fayda etmedi.gogus ucu kremi denedim bir kac tane onlar da fayda etmedi.. lansinoh un varmiş ona iyi diyolar kullanıp memnun kalan var mı? Ya da başka önerisi var mı çok pahalı olmayan krem önerileri?
2 hafta oldu doğum yapali göğüs ucu yaram mahvetti beni.emzirmeye korkar oldum. Tahin yağı ayva çekirdeği zeytinyağı fayda etmedi.gogus ucu kremi denedim bir kac tane onlar da fayda etmedi.. lansinoh un varmiş ona iyi diyolar kullanıp memnun kalan var mı? Ya da başka önerisi var mı çok pahalı olmayan krem önerileri?
Anestol pomad kullanmıştım ben silmeden emzir dedi doktor ne aci kaldi ne sızıInsallah o kadar uzun sürmez benimkibir göğsümde parca kopacak gibi .
Merhaba göğüs kalkanı oluyormuş denediniz mi birde göğüs yarayken kesinlikle göğüs pedi kullanmayın göğüsleriniz iyileşene kadar açık bırakın birde göğüs ucuna takılan plastik birşey var benim yarayken aldık ama bebeğim onu emmedi garipsedi ama kullananlar varmış2 hafta oldu doğum yapali göğüs ucu yaram mahvetti beni.emzirmeye korkar oldum. Tahin yağı ayva çekirdeği zeytinyağı fayda etmedi.gogus ucu kremi denedim bir kac tane onlar da fayda etmedi.. lansinoh un varmiş ona iyi diyolar kullanıp memnun kalan var mı? Ya da başka önerisi var mı çok pahalı olmayan krem önerileri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?