• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ucu yaram gecmiyor 😔

blackblackblack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2018
264
88
98
2 hafta oldu doğum yapali göğüs ucu yaram mahvetti beni.emzirmeye korkar oldum. Tahin yağı ayva çekirdeği zeytinyağı fayda etmedi.gogus ucu kremi denedim bir kac tane onlar da fayda etmedi.. lansinoh un varmiş ona iyi diyolar kullanıp memnun kalan var mı? Ya da başka önerisi var mı çok pahalı olmayan krem önerileri?

2 hafta oldu doğum yapali göğüs ucu yaram mahvetti beni.emzirmeye korkar oldum. Tahin yağı ayva çekirdeği zeytinyağı fayda etmedi.gogus ucu kremi denedim bir kac tane onlar da fayda etmedi.. lansinoh un varmiş ona iyi diyolar kullanıp memnun kalan var mı? Ya da başka önerisi var mı çok pahalı olmayan krem önerileri?
Canım lansinoh senin derdinin çaresi bende 3 ay oldu doğum yapalı lansinoh geçirdi evet biraz pahalı ama doğal sürünce bile bebeğini emzirebilirsin kanadı bile emzir benm bebeğimin ağzı kan olurdu öyle öyle geçiyor insanın psikolojiside maf oluyor ama hepsi geçiyor öyle düşün

Herşeyi hatta tüm kremleri denedim, hiç biri fayda etmedi. Çok sinirlerim bozulmuştu herşeyi kullanmayı bıraktım, acı ile emzirmeye alışmıştım çünkü. 3.ay kendiliğinden geçti. Şuanda 4 buçuk aylık oldu emzirmenin keyfine vardım çok şükür. Sakına pes etme elbet bir gün senin de geçecek, umarım benimki kadar uzyn sürmez. Ama göğsünün hava alması ve bebeğin düzgün emmesi çok önemli.

Canım lansinoh senin derdinin çaresi bende 3 ay oldu doğum yapalı lansinoh geçirdi evet biraz pahalı ama doğal sürünce bile bebeğini emzirebilirsin kanadı bile emzir benm bebeğimin ağzı kan olurdu öyle öyle geçiyor insanın psikolojiside maf oluyor ama hepsi geçiyor öyle düşün
Emzirmeye korkar oldum artık😪😔

Herşeyi hatta tüm kremleri denedim, hiç biri fayda etmedi. Çok sinirlerim bozulmuştu herşeyi kullanmayı bıraktım, acı ile emzirmeye alışmıştım çünkü. 3.ay kendiliğinden geçti. Şuanda 4 buçuk aylık oldu emzirmenin keyfine vardım çok şükür. Sakına pes etme elbet bir gün senin de geçecek, umarım benimki kadar uzyn sürmez. Ama göğsünün hava alması ve bebeğin düzgün emmesi çok önemli.
Insallah o kadar uzun sürmez benimki 😪 bir göğsümde parca kopacak gibi .

Lansinoh bana iyi gelmedi. Garmastan diye bi krem iki gune tamamen gecirmisti 4 sene once 40tlye almstik smdi 95tl mis 🙊

Gecmis olsun. Tam 5 ay boyunca yaraydi göğsüm. En ucuzundan en pahalısina krem kullandim, lahana zeytinyagi kantaron yağı vs hepsini kullandim ama geçmedi. En son o kadar çaresiz kaldim ki 300 tl ye gümüş göğüs kapağı aldim o da pek fayda etmedi 5. Ayin sonunda geçmeye başladı. Cok acı çektim ben. Ne kullanirsan kullan vücutla alakali çünkü bazilarinin hiç yara olmuyor. Umarim cabucak geçer😑

Cnm tek çaren lansinoh 3 günde geçirdi bnmkini dene

Ben de aynı durumdayım.Ağrı kesici içiyleum dayanamadığında.Zeytinyağı,lansinoh,kantaron yağı, pişik kremi denedim.Nafile 🙁 az önce hametan sürüp kalkan taktım.Umarım işe yarar.

Çareyi dışarda arama. En iyi gelen şey anne sütünün ta kendisi. Göğüs Kalkanı içerisinde biriken süt göğüs ucunla temasa devam etsin. Üç dört saat bekle öyle, büyük oranda kapanmış olur.

Ne zor günlerdi benim için de çok iyi anlıyorum. Neler yapmadım ki iki kızımda da aynıydı. Öncelik göğsünü her daim temiz tut her emzirme öncesi ve sonrası krem olarak ise Lansinoh kremi tavsiye ederim bir onun faydasını görüyordum. Rabbim şifasını versin inşAllah. Sağlıklı,huzurlu büyüsün bebeğin 🌸

Ben gümüş göğüs kapaklardan kullanıyorum ve çok memnun cnm. Hiç kremle filan uğraşma derim.

Merhaba göğüs kalkanı oluyormuş denediniz mi birde göğüs yarayken kesinlikle göğüs pedi kullanmayın göğüsleriniz iyileşene kadar açık bırakın birde göğüs ucuna takılan plastik birşey var benim yarayken aldık ama bebeğim onu emmedi garipsedi ama kullananlar varmış

Back