• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs ucu tüyleri :(

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
0
İstanbul
kızlar bunlar gıttıkce artıyo ve bu tüylükten cıkmıs bı durumda bıldıgın kıl bunlar:85:

sirle almayı düşünüyorum bu göğüs ucumdakı tüyleri ne dersiniz

merhaba arkadaşım kesinlikle deneme çok pişman olursun onlar zamanla kendi dökülüyor alırsam köklerini güçlendirmiş olursun sürekli çıkmaya başlar benim çevremdede var göğüs ucunda kıl çıkanlar zamanla kendi dökülüyor dökülmesede zayıflıyor kökü sen hafif cekince bzıları eline dahi gelir kafana takma sakın :61:

evli değilsen boşver kalsın öyle kim görücek :1:
ilerde doktor eldiveniyle kopar
rahatsız edicek derecede çok varsa bi jinekolğa gözük kadın hastalığının belirtisi

evli değilsen boşver kalsın öyle kim görücek :1:
ilerde doktor eldiveniyle kopar
rahatsız edicek derecede çok varsa bi jinekolğa gözük kadın hastalığının belirtisi

Bende de var ya uzun uzun hatta kalınlar. Önceden tınlamıyordum son zamanlarda çekip koparmaya başladım ondan sonra iyice çoğaldılar. :59:

göğüste , üst bacak içlerinde görülen tüylenmeler hormon bozukluğundan da kaynaklanabilir... bence bi hormon tahlili yaptırın... gecici çözümlerden medet ummmayın derim...:))

merhaba arkadaşım kesinlikle deneme çok pişman olursun onlar zamanla kendi dökülüyor alırsam köklerini güçlendirmiş olursun sürekli çıkmaya başlar benim çevremdede var göğüs ucunda kıl çıkanlar zamanla kendi dökülüyor dökülmesede zayıflıyor kökü sen hafif cekince bzıları eline dahi gelir kafana takma sakın :61:

bende 1-2 tane var..cımbızla alıyorum..

canım bende hormon bozukluğu kesin var :5:
gogus ucunda gobegımde gogus aramda ust bacaklarımda sırtımda heryerımde tuylenme var :(

ama bu hormon testlerı cok pahalı ve benım hıc bı saglık güvencem yok nası yaptırabilirim bilmiyorum ben:43:

Back