• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ucu sorunu :(

Funer0745

Teşekkürler bebeğim ❤❤
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
280
118
23
40
Kızlar merhaba. Dün doğum yaptım ve sütüm gelmeye başladı çok şükür ama göğüs ucu olmadığı için bebeğim alamıyor bi türlü. Tavsiyesi olan var mı

Canım yengeminde hiç yoktu çok zor oluyor inanki yara içinde kalmıştı meme pompası al sütünü sağ kenara koy devamlı emzirmeye çalış ucunu çıkarsın

İşaret parmağınla alttan destekle bebeğin alacağı şekilde uç kısmını kahve bölgeyle sıkarak ver anlatabildim mi bilmiyorum ama benimde göğüs ucum sıfır öyle öyle tutturdum 15 güne alıştı kendi zaten

Kizlar bnmde gosgumun ucu kucuk hele bir gosgumn ucu nerdeyse yok gibi icine cokuk gibi dogum zamanm yaklasiyor bebek nasil emecek napcm bilmiyorum bir gogsume alisip digerini emmezse yada hic ememezse diye korkuyorum:KK43:

Kizlar bnmde gosgumun ucu kucuk hele bir gosgumn ucu nerdeyse yok gibi icine cokuk gibi dogum zamanm yaklasiyor bebek nasil emecek napcm bilmiyorum bir gogsume alisip digerini emmezse yada hic ememezse diye korkuyorum:KK43:
benim biri hiç yok gibi biri hafif var . sağ tarafı rahat aldı sol için çok uğraştım. bi sağ bi sol emzirdim hep alana kadar 10 dk uğraştım ama zorla aldırdım alıştı oda

Bnmde oyle sag az var sol hic yok ins bnm bebegimde alir bnde alana kadar ugrasacam umarim alisir
benim biri hiç yok gibi biri hafif var . sağ tarafı rahat aldı sol için çok uğraştım. bi sağ bi sol emzirdim hep alana kadar 10 dk uğraştım ama zorla aldırdım alıştı oda

Bnmde oyle sag az var sol hic yok ins bnm bebegimde alir bnde alana kadar ugrasacam umarim alisir
pes etme o emme isteğinden saldırıyor kokunuda alınca zaten bi şekilde kapıyor sen zaten biraz parmağınla alttan derini ittirip sok o süt gelince öyle yapışıyor ki

Bir ogrencim bana hocam dogumdan once kocaniz gogusunuzu emsin gogus ucu ciksr bebek rahat alir dedi yetiskin ogretmeniyim derste koca kadin bu lafi etti agzim acik kaldi
Kız şakın ha o çok tehlikeli rahme giden uyarılar varmış göğüs ucunda krem sürerken bile oynamayın fazla diyorlar

Kız şakın ha o çok tehlikeli rahme giden uyarılar varmış göğüs ucunda krem sürerken bile oynamayın fazla diyorlar
Cok sacma tabiki :) bende gogus uclarim kasiniyo kasirken bile dikkat ediyorum da. Koskoca kadinin derste hocasina boyle abuk bir coxum sunmasi toplumun cehaletini gozler onune seriyor....

Cok sacma tabiki :) bende gogus uclarim kasiniyo kasirken bile dikkat ediyorum da. Koskoca kadinin derste hocasina boyle abuk bir coxum sunmasi toplumun cehaletini gozler onune seriyor....
Öyle bir hurafe bende duymuştum :-) insanlar gerçekten bi garip ya . Göğüs ucu çıkartıcılar var. Benim yara olduğu için kullanamadım malesef

Back