Arkadaşlar, profilimde albüm bölümünden resimlerime bakabilirsiniz. Herkesin kendi yapısına göre, göğüs büyütme oluyor, benim göğüslerim 90 bedenindeki bir kadının göğüsleri kadar olur mu sizce? Bir de benim göğüs ucu rengim ne arkadaşlar, vala bakınca pek anlayamıyorum.. Şimdiden hepinize bol bol teşekkürler :) )
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göğüs Ucu Rengim Ne-Göğüslerim 90 Beden Olabilir mi?
- Konu Sahibi kamelyaaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayır canım resimleri aç bak görürsünYa ben göremedim fotoğrafı yada gizli albümde :)
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
ben fotomu koydum da renginde emin olamadım yagöğüs ucu rengim ne? ne demek ya değişiyor mu bu durum kiminin koyu kahvedir kiminin açık renktir hamilelik yaşayınca koyulaşıyor da çok saçma buldum mor falan mı olsun istiyorsun ya da yeşil sanki değişiyor
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
farz edelim acık kahve rengini öğrenince ne yapacaksın belki de pembemsi bunu anlayamadım açıkcası bunun rengi de değişiyor mu saç rengi gibi yani ne önemi var değişmiyor ki hamilelik hariciben fotomu koydum da renginde emin olamadım ya
sadece aklıma geldiği için soruyorumfarz edelim acık kahve rengini öğrenince ne yapacaksın belki de pembemsi bunu anlayamadım açıkcası bunun rengi de değişiyor mu saç rengi gibi yani ne önemi var değişmiyor ki hamilelik harici
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
foto koydum rengi ne renk diye merak uyandırıyor izlemeye almamız içinBen de meme ucu rengi olayını anlamadım. Memeleriniz 90 beden olamaz çünkü 90 bir meme ölçüsü değildir. Ancak A,B,C vs. birer meme ölçüsüdür.
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Aynen katılıyorum, ortada resim yok. Meme ucu rengi ne demek yani??? Küçük memeli bi kadının uç rengi koyu iken, protezden sonra rengi gerginlik nedeniyle açılır.foto koydum rengi ne renk diye merak uyandırıyor izlemeye almamız için
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
insanın teninin rengi ile ilgili sanırım emzirirken de simsiyah gibi bişey oluyorduAynen katılıyorum, ortada resim yok. Meme ucu rengi ne demek yani??? Küçük memeli bi kadının uç rengi koyu iken, protezden sonra rengi gerginlik nedeniyle açılır.
canım ne ilgisi var ya, beni izlemeye alsanız ne olacak kifoto koydum rengi ne renk diye merak uyandırıyor izlemeye almamız için
ciddi misin, ben doktor görüşmesine gidecem p.tesi günü, bunları konuşmadık daha ama açılıyor mu cidden renkAynen katılıyorum, ortada resim yok. Meme ucu rengi ne demek yani??? Küçük memeli bi kadının uç rengi koyu iken, protezden sonra rengi gerginlik nedeniyle açılır.
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Benim meme uçlarım çok koyu kahve iken , silikondan sonra açık kahve oldu. Hatta ben bi sorun sandım bunu, ama gerginlikten rengi açıldı . Artık hep böyle olacakmış .ciddi misin, ben doktor görüşmesine gidecem p.tesi günü, bunları konuşmadık daha ama açılıyor mu cidden renk
Bu guzel o zaman sevindim :)Benim meme uçlarım çok koyu kahve iken , silikondan sonra açık kahve oldu. Hatta ben bi sorun sandım bunu, ama gerginlikten rengi açıldı . Artık hep böyle olacakmış .