• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ucu Rengim Ne-Göğüslerim 90 Beden Olabilir mi?

kamelyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
138
16
48
İstanbul
Arkadaşlar, profilimde albüm bölümünden resimlerime bakabilirsiniz. Herkesin kendi yapısına göre, göğüs büyütme oluyor, benim göğüslerim 90 bedenindeki bir kadının göğüsleri kadar olur mu sizce? Bir de benim göğüs ucu rengim ne arkadaşlar, vala bakınca pek anlayamıyorum.. Şimdiden hepinize bol bol teşekkürler :) )

göğüs ucu rengim ne? ne demek ya değişiyor mu bu durum kiminin koyu kahvedir kiminin açık renktir hamilelik yaşayınca koyulaşıyor da çok saçma buldum mor falan mı olsun istiyorsun ya da yeşil sanki değişiyor :KK14:

ben fotomu koydum da renginde emin olamadım ya
farz edelim acık kahve rengini öğrenince ne yapacaksın belki de pembemsi bunu anlayamadım açıkcası bunun rengi de değişiyor mu saç rengi gibi yani ne önemi var değişmiyor ki hamilelik harici

Ben de meme ucu rengi olayını anlamadım. Memeleriniz 90 beden olamaz çünkü 90 bir meme ölçüsü değildir. Ancak A,B,C vs. birer meme ölçüsüdür.

foto koydum rengi ne renk diye merak uyandırıyor izlemeye almamız için :KK53:
Aynen katılıyorum, ortada resim yok. Meme ucu rengi ne demek yani??? Küçük memeli bi kadının uç rengi koyu iken, protezden sonra rengi gerginlik nedeniyle açılır.

Aynen katılıyorum, ortada resim yok. Meme ucu rengi ne demek yani??? Küçük memeli bi kadının uç rengi koyu iken, protezden sonra rengi gerginlik nedeniyle açılır.
insanın teninin rengi ile ilgili sanırım emzirirken de simsiyah gibi bişey oluyordu

ciddi misin, ben doktor görüşmesine gidecem p.tesi günü, bunları konuşmadık daha ama açılıyor mu cidden renk
Benim meme uçlarım çok koyu kahve iken , silikondan sonra açık kahve oldu. Hatta ben bi sorun sandım bunu, ama gerginlikten rengi açıldı . Artık hep böyle olacakmış .

Back
X