Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde göğüs ucum yoktu. hatta sol göğsümün ucu içe dönüktü. silikon göğüs ucuyla baştan emzirmiştim ama bana bebeğe çok gaz yapar hava yutar dediler. bende zorlada olsa emzirdim. sende vermeye çalış zamanla çıkar. biraz yara olabilir ama meme ucu yaraları için kremler var yara olursa onlardan kullan hem bebeğinede zararı olmaz. bebeğini kucağında emziremiyorsan güzelce bir yere yatır elinle göğüs ucunu biraz sıkarak çıkartmaya çalışıp göğsünü eğilerek bebeğinin ağzına götür. biraz zor olacak çünkü bebekler başlarda kuvvetsiz oluyorlar. sen kendini ve göğsünü bebeğine doğru ayarlamaya çalış. unutmadan söyleyim Allah analı babalı büyütsün bebeğini.
içe dönük göğüs uçları ameliyatla çıkarılıyomus inanın bir ara yaptırmayı düşündüm hatta hala düşünüyorum ikinci bebeğimdede aynı acılar dahada önemlisi bebeğimin zorlanmaması için.göğüs ucu olmayınca bebekte zorlanıyo ağlıyo
evet doğum sancısından zor yaaa.şuan öle acı çekiyorumki.uç kısmında hafif beyzlık var iğne ucu kadar bide kahverengi kısma dokunduğumda bi kırışıklık var içten sanki bilen arkadaşlar paylaşırmı ne olabilir? ağrıdan duramıyorum şuan????
eczaneden krem alabilirsin. ben kremimin ismini unuttum ama yaraları çabuk iyileştirmek için olduğunu ve bebeğe hiçbir zararı olmadığını hatırlıyorum. biraz pahalıydı. emzirdikten sonra sürersin. bide ben yapay meme uçları varya ilacı sürdükten sonra koyardım sütyenime bulaşıp ilaç ziyan olmasın diye. insan o anda her çareye başvuruyor. senin durumunu çok iyi anlıyorum ben 2-3 ay çekmiştim. Allah yardımcın olsun şifa versin canım.
aynen öyle canım. kim bilir annelerimizde neler çekmişlerdir. annelik fedakarlık ister. boşuna dememiş Peygamberimiz (SAV) "Cennet Anaların Ayakları Alltındadır" diye.
canım benim iki oğlum var biri 9 diğeri 5 yaşında. ve ikisindede aynı problemi yaşamıştım. yıllar geçsede asla unutamam o sancıları. hatta büyük oğlum ben emzirirken sesle ağlayınca küçücük olmasına karşın çevirip gözlerini bana bakardı. sanki "ağlama anne senden özür diliyorum ama yaşamak için emmem gerekiyor" der gibi bakardı. Allah kimseye o acıyı tattırmasın. AMİN