• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi göğüs ucu küçük olanlara tavsiye...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

macey

fırtına öncesi sessizlik.
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
323
38
318
43
selam kızlar.
doğum yaptıktan sonra 1 hafta boyunca bebeğime sağ göğsümü veremedim zira göğüs ucum çok küçüktü ama sağlık ocağına topuk kanı vermek için gittiğimde hemşire hanım hem çok kolay hem de çok çok ucuz bir yöntem önerdi.size anlatmaya çalışacağım.umarım anlatabilirim.ben denedim ve sonuç mükemmel.
eczaneden 50 ml lik şırınga alın.iğnesinin takıldığı tarafını bir bıçak yardımıyla kesin.düz bir şekilde.sonra şırınganın pompasını çıkarıp kestiğiniz taraftan takın.şırınganın diğer tarafını göğüs ucunuza getirip pompa yardımıyla sanki süt pompalıyormuş gibi itip çekin.günde 5-10 defa göğüs ucunuza bu masajı yaptığınız taktirde beklenen sonucu alacaksınız.ben şahsen bebeğimi emzirmeden önce göğüs ucumu bu yöntemle emmeye hazır hale getirip emzirdim.bebeğimin de emmesiyle göğüs ucum çok daha belirginleşti.şimdi pompaya ihtiyacım kalmadı.inşallah sizlere de yardımı dokunur...ve umarım açık bir dille anlatabilmişimdir...

cok guzel bi yontemmis saol canim ikinci cocugum oldugunda denicem oglumu bu yuzden sadece 2,5 ay emzirebildim

ben lansinolun göğüs ucu çıkarıcısını almıştım doğumdan sonra kullandım sonra hemşireler senin bahsettiğin şeyi yapıp getirmişler
işlem aynı para vermeme gerek yokmuş inanki

1 göğsümde azıcık uç vardı diğeri dümdüzdü ilk günden beri slikon uçla emziriyorum hiç sorun yaşamadık çok şükür ilk başlarda emek istemedi çok direndi 20 gün sağdım verdima ma sürekli tuttum göğsüme şimdi ise maşalah alıştı

Back