göğüs ucu kanaması ve öldüren ağrı

kalbiminsahibio

YAĞMUR KÖMÜRCÜ
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
1.982
984
dün geceden beri oğlumu emziremiyorum. göğüslerimin ikisi de o kadar ağrıyor ki iç çamaşırı değse bile çok kötü acısı oluyor. kanama da çok var
o kadar içim sızlıyor ki ona mama verirken.
önerisi olan var mı şu kanama ve acı için. oğlumu emzirmek istiyorum. tüm hastalıkların en büyük ilacı anne sütü

acaba sut dugumlenmesi olabilir mi kanamada yanlis.ezirme pozisyonundan catlamis olabilir

dokunamıyorum bile. ama süt birikti baya
ufff ben n cektim doktora gitmistim mastit dedii sut birikmesi yaniii gzl sicak bi dus al cnm sonra oglunu hemen dustan cikar cikmaz,emdirr o uyurken bile bide bana minoset vermisti dr sabah aksam ic sutunu bosaltman lazim yoksa kotu olursunnn bol bol sicak suyla kopleks yap yumusat ardindan bebegini emdir

bebegin kac aylik bide gogus uclarina zeytinyagi sur iyi geli korkma birsey olmazzz

emzirmem imkansız. kanamam çok. bebiş 3 haftalık

kopleks değil, kompres. ing: compress: bastırma

Bende doğumdan sonra ilk hafta sağmak zorunda olduğum için çatlamıştı göğüs uçlarım doktorum göğüspedine evicap kapsülü kırıp lansinohla beraber iyice emdirip göğsüme yerleştirmemi söylemişti o aralar biraz yoğun olduğum için o kadar uğraşamadım sadece her sağmada lansinoh sürdüm göğsüme sonra bebişimi emzirmeye başladığımdada düzeldi zaten , ilk başlarda çok acıyor evet ama biraz dayanın ve göğüs ucunu verebildiğiniz kadar ağzına verin emzirme sonrasıda doktorumun dediğini yapın geçer inşallah

Son düzenleme:
Benim bebegim 27 gunluk ve dogumdan sonra hemen basladi cok iyi anliyorum seni. Mama vermektense ben sutumu sagip veriyorum. Lansinoh krem rahatlatti ama arada sirada emziriyorum sonra tekrar yara oluyor. Gecer dediler banada ama. Gecmiyor . 6 ay ceken arkadaslarim var umarim boyle surmez.

benim de 23 günlük

garmastan pomad ve dermo-tyrosyd krem kullanırsanız daha hızlı iyileşir. ancak emzirme öncesi yıkamanız lazım.
bir de göğüs pedine zeytinyağı damlatıp koyun. çok rahatlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…