Gogus ucu islanmasi.... Ltfn bilgisi olan...

qulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
539
29
48
31
Bursa
Arkadaslar ya bi ah hytmda ilk defa ara ara gogusumun uclari islaniyo gb Hc bole bsy yasamamistm . Yasim 19 70 beden sudyn bile zor oluyo o kdr kucuk goguslerim var. Buyurken sulaniyomuki...? Ve bu ay gebelik icin incir suyu icyrm yrn bitiyo o yapmis olablrmikj ? Ve bole o islaklik hafif ama arada oluyo ndndr szce????

prolaktin yükselmis olabilirrrr inciri birak o zaman o prolaktin hormonunu yükseltir

Aa ztn bigunum kaldi yarinda icmem . Prolaktin hormonu tam olarak ney cnm ?

CANIM BENIM PROLAKTIN HORMONU SÜT ÜREMESINDEN SORUMLU OLAN HORMONDURmesala normal sartlarda doktorumun dedigine göre 20 nin altinda olmak zorunda eger bu sayinin üstüne cikarsa hamile kalmayi engeller...belirtilerinde gögüslerden sivi gelmesi ,agri ve sislik olurrr...:26:sen inciri icme bidaha sakin yükselmis senin prolaktin anlattigin belirtilere göre

Ay saol cnm ya ...agri ve sislik yok . Ama arada islak gibi geliyodu bi bakiyorum hafif islanmis gb. Bide
Gogus uclarim ice batik bnm dha buyuyemedilr hp uclarini sikiyorum bzn bundan da olablrmi? Ki cnm

Ay saol cnm ya ...agri ve sislik yok . Ama arada islak gibi geliyodu bi bakiyorum hafif islanmis gb. Bide
Gogus uclarim ice batik bnm dha buyuyemedilr hp uclarini sikiyorum bzn bundan da olablrmi? Ki cnm

olmaz galiba ama sende sikma sakin cok zararli onlar hassas:26:kuzucuk keske bi kadin dr gitsen bak bebek istiyomusunuzz prolaktin cok yükselmisse hap gerekebilirr:26:yoksa hamile kalmak zorlasir aylarini alabilirr

olmaz galiba ama sende sikma sakin cok zararli onlar hassas:26:kuzucuk keske bi kadin dr gitsen bak bebek istiyomusunuzz prolaktin cok yükselmisse hap gerekebilirr:26:yoksa hamile kalmak zorlasir aylarini alabilirr

Cnm dr.um rahim filmi istedi korkudn cekilemedim . Bidaki ay cekilp gtcm ... Ya prolktni yukselenlere verilen haplar cogunun hormonunu bozuyo yan etki yapiyo bundnda korkuyrm ztn 32 aylik evliym olmdi dha kismt . Ama bilgn. İcn cooook saol tatlim .

ama eger yükselmissede hamile kalinmasi zor hem gebelige uygun bi hap varmis cogu onu kullaniyoama kendin bilirsin canim

Evt oda var bu hapin adini blyrmusun? En azindn doktoruma gttigmde bska ilac vrrse bnde onu oneririm .

gulum valla tam olarak hatirlayamadim ama bence dr durumu anlatirsan o gerekeni verir zateenn

hapın adı dostinex
ama sen göğüslerini sıkma,fazla ellemektende olabilir
incir küründende,prolaktin yükselmesindende, kısaca herşeyden olabilir...
sen kadın doğum dr una bir görün mutlaka...

hapın adı dostinex
ama sen göğüslerini sıkma,fazla ellemektende olabilir
incir küründende,prolaktin yükselmesindende, kısaca herşeyden olabilir...
sen kadın doğum dr una bir görün mutlaka...

Cok sagol Bilgin icin gogus uclarimida ice batik bnde ciksinlar diye sikiyorum . Ama sikmam . Smdi adet gunumu bklyrm . Bklm incir kurum bitti suanda adetime 10gun kala sogan iciyrm . Bes gun var adetime xs bakalim hyrlisi ama gidicm doktora..

mrb ... bence senin prolaktin hormonun yüksek olabilir canm yani süt hormonu .. ben allaha şükür geçtğmiz ay atlattm bunu. uzun zamandır bebek düşünyodk ama bi türlü olmuyodu ayrıca adetmde düzenszleşmişti... doktora gittim prolaktin 46 olmuş normal değerleri 4 - 23 arası olması gerekyo.. benim göğsümden sıvı gelmedi yani sıvı dedğm genelde süt gelyomuş ama benden gelmedi...bana doktor dostinex die bi ilaç verdi 1 haftada düştü benim prolaktin değerim allaha şükür doktor daha ilaç vermcem dedi rahat ol dedi bakalm yani benim ama çok düşürdü değerimi 1 e düştü ve bende baş dönmesi mide bulantısı yaptı allaha şükür adet oldum bittii geçti o etkileri sende bi doktora görün derm acil şifalar...

gıtcem canm subat24 de en son adet oldum halada olmadım test yptm negatıf... persembe gtcem artk.adetın 3. gunu olculuyo demı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…