• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs ucu çatlamaları için krem...

esraaydin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
132
0
116
İstanbul
selam kızlar bir sitede bu kreme gebeliğin son 3 ayında başlamanın daha çok fayda gösterdiğini okumuştum. ben 34. haftamdayım lansınoh marka olanından aldım kullanmaya başladım. bu konuda bilgisi olan varmı kontrole gittiğimde dr a sormayı unutmuşum yanlış bişeyde yapmak istemiyorum..

bunu ben de duydum ve son aylarda garmastan sürdüm gögüs uclarıma sık sık. ama doğumdan sonra sol gögsüm çatladı. yara oldu. iltihaplandı. yani ben önceden kremlemenin hiçbir faydasını görmedim ama faydasını gören çok kişi tanıyorum. sen kremle bir zararı olmaz ama doğumdan sonra doğru emzirme yöntemlerini kullan. sevgiler

evet aslında çatlamaya sebep olan yanlış emzirme pozisyonlarıymış.. zararı yok madem devam edeyim verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim arkadaşım..

valla hıc beklme sür..benımde catladı emzrmek cokkkkkkkkkkkkkkkkkk can acıtıoooo cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...krem sryom ama pek bı etkısı yok..önceden srmk daha mntıklı...bıde yıkama derdı var..sreklı yıka sür cok zor oluyo....

benimde doktorum 33. haftamda madegassol du sanırım onu verdi sürdüm biraz ama sonra bıraktım.
bebek hiç emmeden önce soğan suyu sürmek iyi geliyor dediler ablam bana kaynattı sürdü hiç çatlamadı.

Valla canım ben 6.ayım biter bitmez Mustela kullanmaya başladım. Ama doğum yaptıktan sonra yine de yara oldu göğüslerim. Şuan kızım 3 aylık olacak ama hala canım yanıyor. Kullanmadığım krem kalmadı. Asıl mesele doğru emzirmekte. Benim göğüs uçlarım yok sayılır. O yüzden bebek doğar doğmaz memenin tamamını ağzına sokmaya çalış. Doğru emmeyi öğrenirse yara falan olmaz a.s.

ok arkadaşlar sürmeye devam yani.. emzirmeyide iyi bir şekilde beceririm inşallah... soğanı duymuştum hatta bal bile sürüldüğünü duydum inşallah hiçbirine gerek kalmaz.:teytey:

selam kızlar bir sitede bu kreme gebeliğin son 3 ayında başlamanın daha çok fayda gösterdiğini okumuştum. ben 34. haftamdayım lansınoh marka olanından aldım kullanmaya başladım. bu konuda bilgisi olan varmı kontrole gittiğimde dr a sormayı unutmuşum yanlış bişeyde yapmak istemiyorum..
geçen hafta doğum yaptım 10 gündür emziriyorum lansinoh kullanıorum şuanda emzirmeyede bi zararı yok .. sürdükden sonra silmeden emzirebiliosun.. hatta doktorum keşke gebelikdede kullansaydın bu kadar canın yanmaz çatlamalar olmazddı demişti... Çok iyi bi krem;)

bende nette araştırdım en iyisi diye bundan bahsediliyordu baktım indirimede girmiş alayım dedim. siürekli silme ykama derdi olmaması süpermiş...

kızlar dogum yapalı 6 gn oldu göğüslerım çatladı ve kanadı ama ben kıştan AYVA ÇEKıRDEKlerini biriktırmiştim ayva çekirdeklerını 2 ye bölün (7, 8 tane kadar çok az suyla) kaynamış ılık suyla bekletin 3 yada 4 saat kadar sonra jöle kıvamını alacaktır.
çatlayan göğüslerinize sürün işe yarıyor

canım bildiğim kadarı ile lanolinli kremlerin bir zararı yok hatta doktorlarda onları tavsiye ediyor..bi arkadaşım özel bi hastahanede doğum yaptı doğumdan sonra hemen hediye paketi vermişler lansinoh marka içinde krem de varmış emzirmeden önce sürmüş ve hiçbir şikayeti olmadı şimdiye kadar ki bebeği 5 aylık..sen sürmeye devam edebilirsin fakat doğru emzirmekte asıl fayda...memenin ucunu iyice sok bebeğinin ağzına ve vücudunu kendi vücuduna bitişik tut..yani sadece kafası değil bütün vücudu sana dönük olsun ben böyle hallettim inan göğüs ucu sorunumu..doğru tutmadımı krem mrem işe yaramıyo...

bende doğumdan önce 7 ayımda kullanmaya başlamıştım lansınoh kremi çok faydasını gördüm allaha şükür hiçbir şikayetim olmadı

Back